Hocam Nitro 16 aldım ama şimdi bu yorumunuz düşündürdü açıkçası yani 40 bin liraya kadar tavsiye edeceğiniz başka cihaz var mı? Daha mantıklı seçenek olursa iptal edebilirim kargo yapılmadı henüz.13700H daha güçlü bir işlemci throttle olayını göz ardı edersek. Güç tüketimi açısından 7840HS daha iyi, daha az güç tüketiyor. Benim tercihim 13700H'tan yana olur.
Mesala hangi cihaz 40 bine kadar?İ7 13700H daha serin çalışıyor tercihim Intel olurdu.
Hocam Nitro 16 aldım ama şimdi bu yorumunuz düşündürdü açıkçası yani 40 bin liraya kadar tavsiye edeceğiniz başka cihaz var mı? Daha mantıklı seçenek olursa iptal edebilirim kargo yapılmadı henüz.
Mesela hangi cihaz 40 bine kadar?
Anladım hocam. Sizin fikriniz benim için önemli olduğundan İntel tercih ettiğiniz için tereddütte düştüm.İadeye gerek yok. 13700H bulunan çoğu cihazda throttle var zaten, Nitro'daki 7840HS ile aynı performansı alırsınız. Aradaki fark da çok değil zaten yüzde 10 falan.
i7 13700H daha serin çalışıyor tercihim Intel olurdu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.