i7 13700HX FiveM'de %5 kullanılıyor

Oğulcan Koçer

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar, FiveM'de CPU'yu hiç kullanmıyor maksimum %5'e çıktığını gördüm ancak GPU gayet iyi kullanıyor ve olması gerektiği gibi bence ama CPU nedeni ile yerin altına düşme sorunu oluşuyor bunu nasıl çözebilirim? (aynı zamanda araçla geziyorum bir 5 dakika sonra binalar tam gözükmüyor asfalt tam gözükmüyor vs.)

Adsız.png

Sistem özelliklerim: (laptop)
  • i7 13700HX.
  • RTX 4070.
  • 64 GB RAM.
  • 1TB SSD.
  • 165Hz ekran.

Öncelikle merhaba arkadaşlar, FiveM'de CPU'yu hiç kullanmıyor maksimum %5'e çıktığını gördüm ancak GPU gayet iyi kullanıyor ve olması gerektiği gibi bence ama CPU nedeni ile yerin altına düşme sorunu oluşuyor bunu nasıl çözebilirim? (aynı zamanda araçla geziyorum bir 5 dakika sonra binalar tam gözükmüyor asfalt tam gözükmüyor vs.)

Eki Görüntüle 2258764

Sistem özelliklerim: (laptop)
  • i7 13700HX.
  • RTX 4070.
  • 64 GB RAM.
  • 1TB SSD.
  • 165Hz ekran.
GTA 5 o kadar fazla işlemci kullanmıyor. Misal bende de o kullanım seviyelerinde geziyor.

GTA 5 o kadar fazla işlemci kullanmıyor. Misal bende de o kullanım seviyelerinde geziyor.
hocam şimdi görev yöneticisinden baktım %30-36 kullanıyor ancak oyun içerisindeki gösterge kısmında %0-5 arası işte yani aslında bunlar sorun değil de asıl sorun oyunu oynarken yerin altına düşüyorum bununla alaklı bir çözümünüz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı