Benim i7-7700K'da MSI MAG CORELIQUID M240 takılı, OCCT testinde 120 ye dayanıyor. MX-6 var. Stok ayarlar bir de. Siz Phantom Spirit'çiler, Assasins'ciler soğutamazsınız adam gibi i7'leri.Phantom spirit fazlasıyla iş görecektir.
Kullanmadığın soğutucu hakkında yorum yapma. 7800X3D soğutuyor bu soğutucu. 120'ye dayanıyor ne demek? Soğutucu bozuk ya da yanlış montaj. Ayrıca MSI'ın dandik 240mm soğutmalarıyla Phantom Spirit kıyaslanamaz bile.Benim i7-7700K'da MSI MAG CORELIQUID M240 takılı, OCCT testinde 120 ye dayanıyor. MX-6 var. Stok ayarlar bir de. Siz Phantom Spirit'çiler, Assasins'ciler soğutamazsınız adam gibi i7'leri.
Hocam siz ne yaptınız bayağı dengesiz bir sistem olmuş. O işlemciye o PSU, fan ve kasa yakışmış mi sence.
Tamamdır bir araştıracağım.
Bütçem şu anlık yok ama en yakın zamanda sıvı soğutucuya geçeceğim kasa Rampage Fusion 650W 80+. İnternette yabancılar bu tarz soğutucularla undervolt yaparak 80 dereceye kadar gelmiş onları biraz anlamaya çalışıyorum yarın sabah denemeye başlayacağım.
Montaj herhalde 5 defa sök tak yaparak kontrol ederek yaptım MX-6 macun kullanıyorum. R5 1600 işlemci stok fan Max 70 derece alıyor aynı macun.
Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben olsam Corsair seçerdim.
Şu paraya alınabilecek tonla soğutucu varken en kötülerini atmışsın sırf senin bildiğin marka diye. Daha ucuza 420mm sıvı soğutucu var attığın soğutucuya bak.Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben olsam Corsair seçerdim.
Adamın kasasına sığmayacak sıvı soğutmayı sen al... Neyse.Şu paraya alınabilecek tonla soğutucu varken en kötülerini atmışsın sırf senin bildiğin marka diye. Daha ucuza 420mm sıvı soğutucu var attığın soğutucuya bak.
Enermax LIQMAXFLO ARGB 420mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF420T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.www.gaming.gen.tr
Thermalright Frozen Edge 360 Black Sıvı Soğutucu
Tam Bakır soğuk plakalar üzerinde ekstra mikro kanatçıklar ve TL-B12 yüksek statik basınçlı fanları eşleştiren geniş yüzey alanlı bir radyatör ile.www.gaming.gen.tr
Thermalright Frozen Horizon 360 ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright TF7 Termal Macun Dahildir.www.gaming.gen.tr
Thermalright Aqua Elite 360 Black Sıvı Soğutucu
Düşük Sıcaklık Yüksek Performans AQUA ELITE 360 ARGB Hepsi Bir Arada CPU Sıvı Soğutucuwww.gaming.gen.tr
Thermalright Aqua Elite 360 Black Sıvı Soğutucu
Tam Bakır soğuk plakalar üzerinde ekstra mikro kanatçıklar ve geniş yüzey alanlı radyatör eşleştirmesi ile TL-C12B-S V2 denge performans fanları.www.gaming.gen.tr
Adamın kasasını nereden biliyorsun? Fosil ince radyatörlü 240mm H100'ü alınabilir kılmıyor bu dediklerin. 360 sığıyorsa da mı H100 alsın?Adamın kasasına sığmayacak sıvı soğutmayı sen al... Neyse.
420'lik sıvı soğutmayı neresine takacak adam. Boş konuşuyorsun. Konuşma.