i7 13700K MSI anakartta undervolt ayarları nasıl yapılır?

Hocam siz naptınız bayağı dengesiz bir sistem olmuş :D . O işlemciye o psu, fan ve kasa yakışmış mi sence

Phantom spirit fazlasıyla iş görecektir.
Benim i7-7700K'da MSI MAG CORELIQUID M240 takılı, OCCT testinde 120 ye dayanıyor. MX-6 var. Stok ayarlar bir de. Siz Phantom Spirit'çiler, Assasins'ciler soğutamazsınız adam gibi i7'leri.

Benim i7-7700K'da MSI MAG CORELIQUID M240 takılı, OCCT testinde 120 ye dayanıyor. MX-6 var. Stok ayarlar bir de. Siz Phantom Spirit'çiler, Assasins'ciler soğutamazsınız adam gibi i7'leri.
Kullanmadığın soğutucu hakkında yorum yapma. 7800X3D soğutuyor bu soğutucu. 120'ye dayanıyor ne demek? Soğutucu bozuk ya da yanlış montaj. Ayrıca MSI'ın dandik 240mm soğutmalarıyla Phantom Spirit kıyaslanamaz bile.

Hocam siz ne yaptınız bayağı dengesiz bir sistem olmuş :D. O işlemciye o PSU, fan ve kasa yakışmış mi sence.

Bana uyguna denk geldiği için aldım kasayı 2. el neredeyse yarı fiyatına (2. el piyasasının). En uygun zamanda kasa komple değişeceğim ama şu an öyle bir durumum yok undervolt işlemi önerseniz daha iyi olur.

Tamamdır bir araştıracağım.

Bütçem şu anlık yok ama en yakın zamanda sıvı soğutucuya geçeceğim kasa Rampage Fusion 650W 80+. İnternette yabancılar bu tarz soğutucularla undervolt yaparak 80 dereceye kadar gelmiş onları biraz anlamaya çalışıyorum yarın sabah denemeye başlayacağım.

Montaj herhalde 5 defa sök tak yaparak kontrol ederek yaptım MX-6 macun kullanıyorum. R5 1600 işlemci stok fan Max 70 derece alıyor aynı macun.

Ben olsam Corsair seçerdim.

Şu an soğutucu vs aramıyorum teşekkür ederim undervolt hakkında öneriniz var mıdır?

Şu paraya alınabilecek tonla soğutucu varken en kötülerini atmışsın sırf senin bildiğin marka diye. Daha ucuza 420mm sıvı soğutucu var attığın soğutucuya bak.

Şu paraya alınabilecek tonla soğutucu varken en kötülerini atmışsın sırf senin bildiğin marka diye. Daha ucuza 420mm sıvı soğutucu var attığın soğutucuya bak.

Adamın kasasına sığmayacak sıvı soğutmayı sen al... Neyse.

420'lik sıvı soğutmayı neresine takacak adam. Boş konuşuyorsun. Konuşma.

Buradaki ayarları yapmam uygun mudur çünkü burada eski sürüm indiriyor. Eski sürüm mü indirmeliyim yeni sürüm mü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı