i7 13700K RTX 360 Ti tabanlı sistem toplanır mı?

Bütçe
55000
Bu bütçeye bu sistem hiç olmamış. 4070 Ti sistemler var bu bütçeye.
Valla açıklamada da belirttiğim gibi arkadaşlar, tekrardan okuyun açıklamayı vs.

52000TL tutuyor bunlar.
Amd ve bilmediğim markalardan uzak durmayı tercih ediyorum, saolasın teşekkür ederim.

Valla açıklamada da belirttiğim gibi arkadaşlar, tekrardan okuyun açıklamayı vs.

Amd ve bilmediğim markalardan uzak durmayı tercih ediyorum, saolasın teşekkür ederim.
Arada çok ciddi performans farkı var hocam. O markalar güvenilirdir. AMD işlemci istemezseniz 13600K + B760 yapılabilir.

Abi, o işlemci ekrankartına göre yüksek, darboğaz yapar. i7 12700k bile yapar çok olmasada. Oyun oynayacaksın başka işlemci tavsiye edebilirim ama o sisteme uygun bir işlemci olarak i7 10700kf alabilirsin. Biraz pahalı gelirse i5 de tercih edebilirsin.

Abi, o işlemci ekrankartına göre yüksek, darboğaz yapar. i7 12700k bile yapar çok olmasada. Oyun oynayacaksın başka işlemci tavsiye edebilirim ama o sisteme uygun bir işlemci olarak i7 10700kf alabilirsin. Biraz pahalı gelirse i5 de tercih edebilirsin.
Hangisi darboğaz yapar hocam?

4090 dışında bütün kartları besleyen 13700k 3060 ti mı besleyemeyecek?
Hocam şimdi hatırladım bu arkadaşı,43K fiyata 3070 Tİ sistem toplamıştı, birkaç arkadaş da 4070 Tİ AM5 sistem toplayıp önermişti.
Bu arkadaş 3070 Tİ ile 4070 Tİ arasında pek fark olmadığını,4070 Tİ almayacağını söylemişti.

Hocam şimdi hatırladım bu arkadaşı,43K fiyata 3070 Tİ sistem toplamıştı, birkaç arkadaş da 4070 Tİ AM5 sistem toplayıp önermişti.
Bu arkadaş 3070 Tİ ile 4070 Tİ arasında pek fark olmadığını,4070 Tİ almayacağını söylemişti.

DLSS 3? Yok öyle bir şey.

pardon, ekrank artı, gerçekten özür dilerim. Yanlış yazmışım. Önceki yazdığımda da belirttim zaten biraz okusaydınız keşke. Sadece yanlışlara bakıyorsunuz.

Bu etiketlediğim metini bir okursan anlarsın. Ayrıca ''o işlemci ekrankartına göre YÜKSEK'' yazısının neresi düşündürücu acaba?

pardon, ekrank artı, gerçekten özür dilerim. Yanlış yazmışım. Önceki yazdığımda da belirttim zaten biraz okusaydınız keşke. Sadece yanlışlara bakıyorsunuz.

bu etiketlediğim metini bir okursan anlarsın.
Ekran kartı mı darboğaz yapacak işlemciye? Hocam cümleler bir tık devrik sanki tam anlayamıyorum ( ya da bende var bir sorun)
Ekran kartı az işlemci fazla olursa darboğaz olmaz nereden duydunuz anlamadım. Sizin mantığa göre i7 13700k ile gt 1030 darboğaz yapıyor. Yazdıklarınız tamamiyle yanlış doğru yok ki bakayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı