i7 13700K sistem için 360mm soğutucu önerisi


Ben aldıktan 1 hafta sonra 3'ü çıktı:)Bildiğim kadarıyla bir tane LGA1700 dikdörtgen demir braket beraber yolluyorlar. Soğutucu bakır tam bir demir plakaya temas ederek daha iyi soğutsun diye. Daha iyi derken 7-10 derece daha aşağı soğutsun. Braketten veriliyor mu kesin emin değilim. 500 TL gibi bir fiyatı var zaten.
Bitık ucuz gibi sanki.
 
Beklemedeyim @jumbum 'u. Ayrıca hocam bahse konu Artric Liquid Freeze III 360mm NZXT H9 Flow üst kısmına uyumlu olur mu ? Bilginiz var mı ? Malum kasa destekliyor ama Artric markasının radyatörlerinin kalın olması sebebiyle bir çok kasada sorun yaşandığı söyleniyor.
Montajlayanlar var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bunlara bağlı olarak ARCTIC Liquid Freezer II - 360 AR-ACFRE00068A Rev 7 LGA1700-1200/AM5-AM4, 3x120mm PWM Sıvı Ä°Ålemci soÄutucusu - inventus ürünün fiyatı performansına göre çok mantıklı geldi. Yeni versiyonları çıksa dahi bu fiyata sizce alınır mı? Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB White Multi Compatible All-in-One CPU Water Cooler bu linkteki 3. seri ürünün fiyatı 5443 TL gözüküyor fakat ön sipariş şeklinde. Ayrıca bu Arctics markasının distribütör garanti sağlayıcısı hangi firma oluyor?
Inventus'un ürünü kimden tedarik ettiğini bilmiyoruz Akortek'ten alıyor ise TR Dist. Garantisi olacaktır. Bizden alınan ürünler İthalatçı firma garantisindedir. (Bizde ürünü farklı AB ülkelerinden(Almanya, Yunanistan, Slovenya) Markanın bilgisi dahilinde distiribitörlerinden ithal etmekteyiz.)
Aradığınız şey hem performans hem sessizlikse Arctic zaten başı çekiyor. He Jumbum EKWB ürünleri getirecekmiş ama ne zaman olur takipte kalmak lazım. Eğer ki ben yapacağım ödemeyi biraz kısayım ama benzer seviyede soğutma performansı alıp kısmen sesli çalışan bir ürün edineyelim diyorsanız seçenekler yok değil.
Arctic pre-order teslimatı normalden 1 hafta uzadı böyle giderse EK-Nucleus stoklarımıza daha erken girebilir :) Ek- Nucleus almak isteyenlerin stoğa girdikten sonra stok maliyetlerinin ekleneceğini ve fiyatların yukarı yönlü olacağını hatırlatmak isteriz :)
Şuan Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB White Multi Compatible All-in-One CPU Water Cooler bu ürün piyasaya ve performansına göre çok mantıklı geliyor. Sipariş verdiğimiz anda sisteme düşüyor mu acaba ? Bilginiz var mı Jumbum hakkında ?
Şu anda öngörülenden daha fazla Pre-Order siparişimiz mevcuttur muhtemelen 06.Mart ile 18. Mart tarihleri arasındaki siparişler dağıtıldıktan hemen sonra ürünler satışa açılacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı