i7-13700KF & RTX4060 Ti sistem değerlendirmesi

SSD'yi 2 TB yapma şansım pek yok, monitor neden 32 diyosun Samsung Odyssey G4'un 32 inci yok hatta 27 inc bile bulamayabilirim 25 olabilir bilmiyorum, baska monitor bakmam lazim bir tek LG var 32 inç, 1080p yerine 2K istiyorum aslinda ama nasıl yaparım bilmiyorum.

Bu işini görmezmi hocam. Tamam M.2'yi 2 TB yapma. 1 TB ile idare et.

Bu işini görmezmi hocam. Tamam M.2'yi 2 TB yapma. 1 TB ile idare et.

Aslında bundan istiyordum ama forumlarda gosting gibi ve baska cok sorunu oldugunu gordum cok fazla insan almayin deyince G4'e cevirdim fikrimi sen ne diyosun bu konuda G5 icin.

Aslında bundan istiyordum ama forumlarda gosting gibi ve baska cok sorunu oldugunu gordum cok fazla insan almayin deyince G4'e cevirdim fikrimi sen ne diyosun bu konuda G5 icin.

Ben bu monitöre hiçbir şey diyemem.:) desem zamanında bu segmentte bir ürün alırdım almadım. Samsung G8 OLED aldım 32 inç geçen hafta.:)tek tavsiyem ürünü kullananlar yorumlasın. Bu ürünü gördüm vatan'da. Güzel duruyor sorunlumu gelir sorunsuzmu o kısmına bir şey diyemem.

Burada detaylı bir şekilde Samsung Odyssey G5 LS27DG50 neden alınmaz belirtilmiş, dilerseniz bakabilirsiniz. İkisi de aynı monitör biri 27" diğeri 32" o kadar.

Ben bu monitöre hiçbir şey diyemem.:) desem zamanında bu segmentte bir ürün alırdım almadım. Samsung G8 OLED aldım 32 inç geçen hafta.:)tek tavsiyem ürünü kullananlar yorumlasın. Bu ürünü gördüm Vatan'da. Güzel duruyor sorunlumu gelir sorunsuzmu o kısmına bir şey diyemem.

Arastirdigimda G5'in en sorunlu olan oldugunu gordum kronik sorunu cok ve ghosting yasayan bayağı kisi vardi ancak sanırsam g7, G8 ve G9 gayet iyiler tek eksik yanı fiyatı ki normal ama 10 bin TL icinde en iyi secenek G4 gibi duruyor sanırsam yine de ilgin ve ayırdığın zaman için teşekkür ederim.

Burada detaylı bir şekilde Samsung Odyssey G5 LS27DG50 neden alınmaz belirtilmiş, dilerseniz bakabilirsiniz. İkisi de aynı monitör biri 27" diğeri 32" o kadar.

Ben 32 inç monitörler şahsen her PC ci de olmasını düşünüyorum. Hatta artık 42 inç. ASUS OLED'ler var. Ben bu panelleri emin olun OLED'ler gelmeden önce ayda 1 kez vatan ve Teknosa'ya gitim inceledim. Şahsen çok içime sinmedi. Görüntü kalitesi. Bunu yaklaşık 2 sene boyunca inceledim. Ben almadım. Evimde bir tane 1920x1080p ürün vardı 1 seneye yakın 4090 ile kullandım. Geçen hafta işte 4K OLED 32 inç aldım. Ürün iş görüyor ama iyi ki almışım dediğim bir görüntü kalitesine sahip bir ürün değil. Herkes para vererek alıyor ürünü en büyük ortak yönümüz bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı