Daha fazla
Konu sahibi nerede gördüğünü hiç söylemedi, kaç watt çektiğini söylemedi, Turbo modda 80-90W"a kadar çıkıyor, dümdüz temizlese zaten iş çözülecek.
Asıl olay senin bu ufak artışta bile termal pad konusuna girmen, termal padlar o kadar hızlı kuruyacak veya macunlar o kadar hızlı kuruyacak şeyler değil, düz temizlemesini söylesen tamam derim, sen direkt termal pad konusuna giriyorsun.
Genel olarak ısınıyor diyip 95-100 derecelerin rahat göründüğünü söylediği bir durumun konuştuğumuz testler düzeyinde olduğunu düşünmeyerek yaptım öneriyi, termal pad konusunu garanti süresi bitmeye yakın durumlarda çok büyük bir işlem olarak görmüyorum. Kendim kolayca uyguladığımdan olabilir, basit ve risksiz olarak gördüm ve laptop tabanı yükseltmek gibi bir işlemle aynı cümlede kullandım. Dediğim gibi stabil ve düşük derecelerde kullanmak daha makul benim için. Temizlik tabi ki yapılmalı ve çözülürse de değişime gerek yok. Sizle tartışma sebebimiz 95-100 derecelere normal demeniz, buna 10 hafta konuşsak yine katılmayacağım. Ben arkadaşa uzatmadan cevap vermek için detaya girmeden öneri verdim.
Laptopta sıvı metalin halihazırda mevcut olduğunu bilmemek benim hatam, tüm laptoplar için genelgeçer bir öneri yaptım. Bu laptop spesifiğinde temizleme ve taban yükseltme dışında çok yapacak bir şey yok evet. Bu arkadaş konusunda pad önerim faydasız olabilir ama bu 95-100 derecelerde oyun oynuyor olmanın problem olmadığı anlamına gelmiyor. Haklı ve haksız taraflar anlaşıldıysa saygılı tartışma için teşekkürler.Laptopta sıvı metal var zaten neden macun sürsün?
Eki Görüntüle 2455061
Yüksek fan devrinden fanlarda topak tozlar oluşmuş olabilir onları temizledikten sonra yapabileceğin hiçbir şey yok stok olarak sıvı metalle gelen bir laptopa. Laptopu test eden farklı kullanıcılar da benzer sonuçları alıyorsa zaten bu şekilde çalışması için tasarlanmıştır. Çünkü soğutma anlamında sıvı metalin üstüne koyabileceğin bir şey yok zaten.
Especially during loading yazıyor orada ben de onu o sebeple belirttim zaten. Benim aktif oyunda 35 Watt civarında dolanan işlemcim de loading ekranlarında 75 80 Watt'ı görüyor.