Radyatör ısınmış ama, araştırdıgımda 120 sıvı soğutma yeterli olur dediler. Kablo montajındamı hata yaptım diyeceğim de fanda çalısıyor radyatörde ısınmış.
Yanlış bilgidir artık R7 ve i7 serilerinde 120mm soğutucular yetersiz kalıyor.
Radyatör ısınmış ama, araştırdıgımda 120 sıvı soğutma yeterli olur dediler. Kablo montajındamı hata yaptım diyeceğim de fanda çalısıyor radyatörde ısınmış.
120mm o işlemciye yetmez ama, oyun oynarken de 91 dereceye çıkarmaz. Blok işlemciye gereğince oturmamış olabilir. Dengesiz oturmuş olabilir. Macunu çok sürmüş, az sürmüş olabilirsin. Soğutucunun bloğunu sök. Dengeli çapraz sıkarak tekrar bağla.Radyatör ısınmış ama , araştırdıgımda 120 sıvı soğutma yeterli olur dediler. kablo montajındamı hata yaptım diyecem de fanda çalısıyor radyatörde ısınmış
Ama değerles sürekli değişiyor. Yani 92 oluyor 1 saniye sonra 81 oluyor 84 oluyor böyle sürekli değişken değerler120mm o işlemciye yetmez ama, oyun oynarken de 91 dereceye çıkarmaz. Blok işlemciye gereğince oturmamış olabilir. Dengesiz oturmuş olabilir. Macunu çok sürmüş, az sürmüş olabilirsin. Soğutucunun bloğunu sök. Dengeli çapraz sıkarak tekrar bağla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.