i7 14700K 100 dereceyi görüyor

farselem

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

14700K'lı bir sistem kurdum ama ısınma problemim var. Oyunlarda 80 derece, stres testlerinde anında 100 dereceyi görüyor.

Kullandığım fan &macun: Noctua NH-U12p SE2 - Cooler Master MasterGel maker.
Kasa: Corsair Carbide 678C.

Fan yeterli gelmiyor. Contact frame siparişi verdim ama muhtemelen yine yeterli gelmeyecek.

Üstesinden gelebilecek soğutucu ne önerirsiniz? Noctua NH-D15 veya 420Mm'lik bir sıvı soğutma? Sıvı soğutma ciddi fark yaratmayacaksa Noctua NH-D15 tercih edebilirim.

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

14700K'lı bir sistem kurdum ama ısınma problemim var. Oyunlarda 80 derece, stres testlerinde anında 100 dereceyi görüyor.

Kullandığım fan &macun: Noctua NH-U12p SE2 - Cooler Master MasterGel maker.
Kasa: Corsair Carbide 678C.

Fan yeterli gelmiyor. Contact frame siparişi verdim ama muhtemelen yine yeterli gelmeyecek.

Üstesinden gelebilecek soğutucu ne önerirsiniz? Noctua NH-D15 veya 420Mm'lik bir sıvı soğutma? Sıvı soğutma ciddi fark yaratmayacaksa Noctua NH-D15 tercih edebilirim.

Teşekkürler.
Hocam 14.nesil ısınan seri. Kesinlikle 360-420mm kaliteli sıvı soğutma almanızı tavsiye ediyorum.

Sıvı soğutmadaki ses ve ömürleriyle ilgili sorunlar kafamı kurcalıyor.

Açıkçası çok fark etmeyecekse Noctua NH-D15 tercih ederim. Ama Noctua NH-D15 yeterli gelir mi bilemiyorum.
Kesinlikle çok fark edecektir hocam.

NH-D15' in güncellenmiş versiyonu geliyor bu yılın 2. çeyreğinde. Onu bekleyeceğim.

Heatpipe sayısı 6' dan 8' e çıkıyor. Bloklar büyüyor ve fanlar değişiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı