Soğutucun ne kral.
Thermaltake Water 3.0 360mm ARGB Sync Edition soğutma kullanıyorum kasamda.
Soğutucun ne kral.
Benim soğutucuda sorun olabilir mi diyeceğimde oyunlarda 65-70 arası çalışıyor boşta 40 geçmiyor bileThermaltake Water 3.0 360mm ARGB Sync Edition soğutma kullanıyorum kasamda.
Benim soğutucuda sorun olabilir mi diyeceğimde oyunlarda 65-70 arası çalışıyor boşta 40 geçmiyor bile.
Cyberpunkta pek sorun yaşatmadı NFS unbound aynıOynadığınız oyunlar CPU mu yoksa ekran kartı odaklı oyunlar mi?
Undervolt için var mı önerin ve sıvı pompasının hızına nerden bakabilirimHocam 14700k çok ısınan bir işlemci normal stres testinde o derecelere çıkması. Kontrol etmeniz gereken şey sıvı soğutma pompasını son hızda çalışması onun dışında undervolt ve termal macun değişimi yapabilirsiniz. Bir de ekstra olarak bunu alabilrsiniz.
Undervolt için var mı önerin ve sıvı pompasının hızına nereden bakabilirim?
Forumda bakındım ama pek anlamadım teşekkür ederim yardımın içinHocam forumda bununla ilgili bilgi bulabilirsin. Uzmanlık alanım değil çok. MSI Center (soğutma sihirbazı) üzerinden veya BIOS üzerinden bakabilirsin.
Hocam sende böyle bir ısınma sorunu var mı benim anakart MSI b760m plus gaming wi fiAnakart nedir? Aynı işlemci ile sıvı soğutma sahibiyim
Forumda bakındım ama pek anlamadım teşekkür ederim yardımın için.
Hocam sende böyle bir ısınma sorunu var mı benim anakart MSI B760M Plus Gaming Wi-Fi
Valla bilemiyorum hocam diğer arkadaşlar senden düşük dereceler alıyormuş aklıma soğutmadan başka birşey gelmiyor. Birde arkadaşın dediği gibi BIOS üzerinden Intel varsayılan ayarlar ile denenebilir sistemi yine en iyi sen bilebilirsin.Biostan fan ayarı falan yaptım sonrada sıfırladım değişen bir şey yok zaten öncesinde de bu kadar yüksek seviyede çalışıyordu lakin oyunlarda bir sorun yok stres testinde nedense yüksek derecelerde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.