Vallahi bilemiyorum hocam diğer arkadaşlar senden düşük dereceler alıyormuş aklıma soğutmadan başka bir şey gelmiyor. Bir de arkadaşın dediği gibi BIOS üzerinden Intel varsayılan ayarlar ile denenebilir sistemi yine en iyi sen bilebilirsin.
Valla bilemiyorum hocam diğer arkadaşlar senden düşük dereceler alıyormuş aklıma soğutmadan başka birşey gelmiyor. Birde arkadaşın dediği gibi BIOS üzerinden Intel varsayılan ayarlar ile denenebilir sistemi yine en iyi sen bilebilirsin.
Maalesef seninki kadar yok. Intel default yaptım CPU Lite bölümünden mode 9'u seçtim stres testinde 78 derecede. Ama bu sefer de saat hızı bayağı düştü. Undervolt rehberine ihtiyacım var benim de yabancı kaynaklarından beceremedim pek.
Çoklu çekirdekte çok geride. Mode 10 deniyorum CPU Lite BIOS'tan. Nerede hata yapıyoruz anlamadım gitti. Sıcaklık iyi 73 derecelerde. Ama hızı çok düşük 3,95 ne yav millet 5.5 GHz'lerde kullanıyor.
Çoklu çekirdekte çok geride. Mode 10 deniyorum CPU Lite BIOS'tan. Nerede hata yapıyoruz anlamadım gitti. Sıcaklık iyi 73 derecelerde. Ama hızı çok düşük 3,95 ne yav millet 5.5 GHz'lerde kullanıyor.
Hocam sanki çok fazla ekşi voltaj girmişsin bazı okuduğum yazılarda 1.320v giriyorlar bı de bios sürümü çok fark ediyor performans boost özelliği mi ne vardı biosta dilersen onları da kontrol et derim
Ben bu ayarları buldum kendim deneme yanılma ile yaptım. Şu an çok memnunum hem hızı da güzel sıcaklığı da güzel anakart Intel default ayarlı. Sorumluluk sana ait bilen biri yorumlar muhakkak.
Ben bu ayarları buldum kendim deneme yanılma ile yaptım. Şu an çok memnunum hem hızı da güzel sıcaklığı da güzel anakart Intel default ayarlı. Sorumluluk sana ait bilen biri yorumlar muhakkak.