i7 14700KF 100 dereceye ulaşıyor

luthienxdd

Femtopat
Daha fazla  
Bu arkadaş neden bu kadar çok ısınıyor bilmiyorurm ama oyun oynarken 90 ve 100 derece arası oluyor.

ASUS ROG Ryujin III 360 olmasına rağmen bu arkadaşı asla soğutamıyorum ve canım sıkılmaya başladı.

Bilgisayar kasam NZXT H6 ayrıca.

Bunu problemi nedir?

Kasayı yeni topladım daha 2 hafta olmadı. Termal macun sıkılı geliyor dendi bana. Sinerji'nin böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum.

Oyun oynarken işlemcinizin bu kadar yüksek sıcaklığa ulaşması endişe verici olabilir. İşte bazı öneriler:

1. soğutma sisteminizi kontrol edin: Mevcut soğutma sisteminizin yeterli olup olmadığını kontrol edin. Daha güçlü bir soğutma sistemi veya daha iyi hava akışı sağlayan bir kasayı düşünebilirsiniz.
  2. temas plakasını yenileyin: Temas plakalarının zamanla etkisini kaybetmesi mümkündür. Yeni bir temas plakası kullanmayı düşünebilirsiniz.
  3. undervolt yapın: İşlemcinizin güç tüketimini azaltmak için undervolt işlemi yapabilirsiniz. Ancak bu işlemi deneyerek yapmanız önemlidir.
  4. BIOS ayarlarını kontrol edin: BIOS ayarlarınızda Turbo Boost ve diğer performans ayarlarını kontrol edin ve gerekirse değiştirin.
  5. farklı soğutma sistemi kullanın: Mevcut soğutma sisteminizin yeterli olmadığını düşünüyorsanız, daha güçlü bir soğutma sistemi kullanmayı düşünebilirsiniz.

Hocam arkadaşlar yardımcı olur benım bu konu hakkımda fazla bilgim yok ama normal bir değer değil hele ki masaüstüne rağmen.

Kasayı yeni topladım daha 2 hafta olmadı. Termal macun sıkılı geliyor dendi bana. Sinerji'nin böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum.

Aç kontrol et macunu Sinerji de dahil olmak üzere kimseye güvenme biz Acer'e firmasına güvendik ne oldu sattığı AN16 laptopların en az 3'te birinde sıvı metal adamakıllı sürülmemiş biz silbaştan pahalı bir sıvı metal ile yaptırmtmak zorunda kaldık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı