13400F nerede 3070 Ti'a yetmiyor merak ettim. Şahsen bu işlemciden geçecek olsam Intel 15. nesli ve yeni DDR5 soketini beklerdim, 3070 Ti 1080P'de bile 13400F'in ideal besleme alanında kalan bir kart, 4070 Super falan kullansan eyvallah.
Büyük ihtimalle FPS oynuyordur ve 240Hz üstü monitör sahibidir. Ama katılıyorum 15. nesli beklemeniz faydanıza olacaktır.
Tamam da zaten şu an ölü bir soket kullanmıyor, yani en güncel Intel işlemciyi alıp takabilir. AMD'ye geçse bir de anakart masrafına girecek. RAM'i DDR4 ise bir de gidip RAM masrafına girecek.Ekran kartı olarak AMD istemesen anlarım fakat işlemci konusunda AMD şu an Intel'i tokatlayıp geçiyor. 7800x3D dünyanın en hızlı işlemcisi.
Sadece adamın ilk mesajını okuyup yazdım. Dediğin gibiyse Intel alsın o halde.Tamam da zaten şu an ölü bir soket kullanmıyor, yani en güncel Intel işlemciyi alıp takabilir. AMD'ye geçse bir de anakart masrafına girecek. RAM'i DDR4 ise bir de gidip RAM masrafına girecek.
Sıfırdan toplansa dediğin mantıklı ama adamın elinde var, gereksiz masraftan başka bir şey değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.