Ertgl Oztrk
Hectopat
Daha fazla
Evet dediğinizin farkındayım şuan 80-90 arası bir derece alıyorum oyunlarda en azından daha iyi bir soğutucu ve termalle daha düzgün ısılar almayı hedefliyorum. Üstte sormuştum önerdiğiniz bir termal macun var mı peki ?Aynı model değil, performance modeli iyi olanı.
Orası şartsa bu olur, Lian Li ile neredeyse aynı performansı verir.
Bu da onlara yakın performansta iyi soğutucudur.
İncelemesinden karşılaştırabilirsiniz.
Şunu da belirtmek isterim, 250W üzeri tüm soğutucular soğutmakta zorluk çeker bunu bilerek alın, yani bunlar üst seviye soğutucu ama tam yükte o işlemci bunları da yorar.
Macun soğutucularda geliyor veya sürülü oluyor.
Yine de istiyorsanız önereyim, Sinerji'den mi olacak?
Peki şimdiden çok yardımcı olduğunuz sağ olun şu anki soğutucum ile bu önermiş olduğunuz Cooler Master'lara geçiş yaparsam gözle görülür bir fark olur mu sizce?Fark olsa olsa 2-3 derece olur, orada yok evet.
![]()
Cooler Master Cryofuze MGZ-NDSG-N07M-R2 2 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master Cryofuze MGZ-NDSG-N07M-R2 2 gr Termal Macun gr fiyatı 129,50 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Cooler Master Cryofuze MGZ-NDSG-N07M-R2 2 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Core modelini sizin işlemciniz ile test etmişler, bir göz atın, gayet yeterli görünüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.