i7 2600 GTX 1050 Ti PUBG FPS sorunu

Berkaygmus

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen hafta iGame GTX 1050 Ti aldım. Performans açısından istediğimi veremedi. Yani Youtube'da benim donanımlarımdan oluşan videoları izlediğimde arada fark gördüm. Örneğin PUBG'de adamın oyunu hiç kasmıyor, fakat bende kasıyor ve drop oluyor. Ben de acaba sorun anakartta mı yoksa RAM'de mi diyorum? RAM'imi 16 mı yapmam lazım ya da anakartı mı değiştirmem lazım, yardımcı olursanız çok sevinirim. Fazla anlamıyorum PC'den.

Anakart: Pegatron IPXSB-H61
RAM: 8GB
Ekran Kartı: GTX 1050 Ti
İşlemci: i7 2600

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner+Rivatuner kullanarak FPS'nizi görüntüleyin. O şekilde oyun içinde 1-2 dakikalık bir video atın. Böylece nasıl bir performans düşüşü olduğunu anlayabiliriz.
Tamamdır biraz zaman alabilir.İlgilendiğiniz için çok teşekkürler.

Tamamdır biraz zaman alabilir.İlgilendiğiniz için çok teşekkürler.
Ne demek [emoji4] ayrıca bir de sisteminizin detaylı özelliklerini alabilir miyim? HDD'nin RPM hızını, ekran kartı marka modeli, PSU modeli falan. Biraz uğraştırıyorum kusura bakmayın [emoji5]

Ne demek [emoji4] ayrıca bir de sisteminizin detaylı özelliklerini alabilir miyim? HDD'nin RPM hızını, ekran kartı marka modeli, PSU modeli falan. Biraz uğraştırıyorum kusura bakmayın [emoji5]
Bunun için CPU-Z uygulaması olur değil mi?

Bunun için CPU-Z uygulaması olur değil mi?
Şöyle sorayım. Ekran kartı markanız, PSU modeliniz, Hard Disk modeliniz nedir? Ayrıca kasa modeliniz nedir? Isı tahliyesinde sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Bir de işlemci, ekran kartı sıcaklığını HWMonitor uygulamasını kullanarak boştayken ve yük altında ölçebilir misiniz? Belki fazla ısınıyordur?
Bunları da söyleyebilirseniz çok iyi olur. Isı sorunu mu anlayabiliriz.

Neleri değiştirmem lazım ona göre ayarlayabilirim.Bana göre sadece ekran ekran kartına gerek yok.
İ3 8100 alabilirsiniz 1060 6 GB'a kadar besliyor. Bütçe yüksekse İ5 8400 veya Ryzen 5 2600X alabilirsiniz. Tabii ki anakart değişimi de gerekecek. RAM olarak ise en azından 12 yapın.

Dosya Ekleri

• 11.png
    11,8 KB · Görüntüleme: 49
İ3 8100 alabilirsiniz 1060 6 GB'a kadar besliyor. Bütçe yüksekse İ5 8400 veya Ryzen 5 2600X alabilirsiniz. Tabii ki anakart değişimi de gerekecek. RAM olarak ise en azından 12 yapın.
Ama dolar kuru yüzünden biraz masraflı olacak. Başka şekilde halledebilirsek daha iyi olur.

Bütçeyi olabildiğince düşük yapabilirsek çok iyi olur.
Maalesef dediğin gibi. Ben zaten bütçe yüksek olursa diye öneri yaptım. Bütçeyi belirtirse daha iyi yardımcı oluruz.
Bütçeyi olabildiğince düşük yapabilirsek çok iyi olur.
Aslında bir bilgisayarcıya gidip kötü olan donanımları iyiye çıkarmak daha mantıklı olur gibime geliyor hem sizi yormadan? Nasıl olur?
Bana uygun fiyatlı 1050Tİ yı taşıyabilecek anakart,işlemci,SSD önerirseniz çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…