i7-2600 ile GTX1660 Super darboğaz yapar mı?

6700 ile 2600 arasında neredeyse %30 çekirdek gücü farkı var bu da direkt olarak düşük ekran kartı kullanımının ve FPS'in neden iyileştiğinin kanıtı.

Bu farkın daha fazlası 12100F ile 6700 arasında var örneğin. Bu da 1660 Super'i aynı ortamda %99 besletmek için yeterli.

Çok teşekkür ederim. Bilgisayarın her şeyini anlıyorum fakat şu işlemci ekran kartı ilişkisini bir türlü çözemiyorum :D

Yapr, Valorant oynarsan yapar ama normal kullanımda yapmaz. %50'den fazla yapıyor galiba.

Valorant oynamadığım için hiç denemedim her ekran kartı testinin meşhur oyunu GTA 5 de testimi yaptım. i7-2600 ile Yüksek ayarlarda MSAA X2 de denedim ayarı kısık olsun diye o sıra ekran kartı 55-65 arasındaydı, bir de MSAA X8 de denedim ayarları artsın diye o sırada 65-70 arasındaydı. En sonda bütün ayarlar Fullledim o sıdada zaten full yükteydi.

Çok teşekkür ederim. Bilgisayarın her şeyini anlıyorum fakat şu işlemci ekran kartı ilişkisini bir türlü çözemiyorum :D

Rica ederim. Bir bilgisayar içerisindeki en yavaş donanım kadar hızlıdır. Bunu bildiğin sürece yaşadığın herhangi bir performans kaybında ne yapacağını da kavramış oluyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı