i7 2600 ile i7 2700K arasında çok fark var mı?

Başlıkta dediğim gibi bu iki işlemci arasında çok performans farkı var mıdır?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fark olur ama şu an elinde i7 2600 var ve i7 2700K ya yükselticeksen değceğini sanmıyorum 3. nesillere bak onlar hem daha az güç kullanıyor hem de daha performanslı.

Fark olur ama şu an elinde i7 2600 var ve i7 2700K ya yükselticeksen değceğini sanmıyorum 3. nesillere bak onlar hem daha az güç kullanıyor hem de daha performanslı.

Performans farkı cidden az anakart değişikliği yapıp 4. nesile geçebilir Intel 4. nesilde ciddi performans artışı yakalamıştı. Ama güç tüketimi olarak da 3. nesil cidden çok başarılı.

Performans farkı cidden az anakart değişikliği yapıp 4. nesile geçebilir Intel 4. nesilde ciddi performans artışı yakalamıştı. Ama güç tüketimi olarak da 3. nesil cidden çok başarılı.
Evet i7 4900 stock da yeni nesil oyunları rahatlıkla oynatıyor ama arkadaşın bütçesi varmı soru o

Evet i7 4900 Stock da yeni nesil oyunları rahatlıkla oynatıyor ama arkadaşın bütçesi var mı soru o

Anakart ile işlemciyi elinden çıkarırsa çok da para eklemesine gerek yok. Ama tabii daha arkadaşın elindekileri bilmiyoruz. Sonuçta RAM masrafı yok anakart ve işlemciyi satıp yensini alacak.

Anakart ile işlemciyi elinden çıkarırsa çok da para eklemesine gerek yok. Ama tabii daha arkadaşın elindekileri bilmiyoruz. Sonuçta RAM masrafı yok anakart ve işlemciyi satıp yensini alacak.

Bende istiyorum öyle bir şey ama benim anakart Çinli saçma sapan bir şey kimsenin alacağını düşünmüyorum o yüzden ben direk kasamı satıp biraz daha ekleyip daha iyisini almayı düşünüyorum.

Bende istiyorum öyle bir şey ama benim anakart Çinli saçma sapan bir şey kimsenin alacağını düşünmüyorum o yüzden ben direk kasamı satıp biraz daha ekleyip almayı düşünüyorum.

İnsanlar ona pek bakmıyor. Anakart ve işlemci modeliniz nedir? Belki ilgilenen bir arkadaşıma yönlendirebilirim.

Hayır 2.el alıcaktım birinde i7 2600 400w psu diğerinde i7 2700k 350w psu vardı eğer çok performans farkı yoksa psu masrafıda olmaması için i7 2600 olanı alıcaktım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı