İ7 2600 İşlemci İçin Ekran Kartı Tavsiyesi

Bu fiyata alınabilecek en iyi kart R9 380X' tir. Gigabyte versiyonunu al zaten aralarında en ucuzu bu. Ucuz dediysem de çok iyi bir karttır.
Gigabyte R9 380X Gaming Super OC 4GB 256bit GDDR5 DX12 Ekran Kartı

Gerçekten Süper bir kart geri kalan paraya 600w bir psu almalı 500w psu yetmeyebilir.

Arkadaşlar bişeye kafam takıldı. Baya araştırdım performans olarak R9 daha iyi bir kart. Sadece 380 ve 380x arasındaki farkı anlayamadın. Sizin attığınız linkte 380x 870 TL ama vatan da 380 modeli 915 TL hangisi daha iyidir? Aralarında çok fark var mı?

Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Sistemim için uzun zamandır ekran kartı arayışı içerisindeyim ama bir türlü karar veremiyorum. Malumunuz her gün yeni bir ekran kartı çıkıyor nerdeyse. Neyse ben soruma geliyim. Arayışlarımın sonunda 3 tane ekran kartı buldum. Fiyat performans açısından oldukça iyi kartlar ama kararsızım o yuzden sizlere danışmak istedim. Kartlar da bunlar ; MSI GTX 960 Gaming, MSI GTX 950 Gaming ve MSI R7 370 Gaming. Linkler bakmak isyeyenler için aşağıda.

MSI GTX950 GAMING 2G GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

MSI R7 370 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

MSI GTX960 GAMING 4G GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 E.Kartı

Sistemim de bu şekilde ;

Windows 8.1 Enterprise 64-bit
Intel Core i7 2600 @ 3.40GHz
8,00GB İkili-Kanal DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24)
ECS H61H2-M2 (CPU 1)
1023 MBNVIDIA GeForce GTS 450
931GB Seagate ST31000524AS ATA Device (SATA)39 °C
ATAPI iHAS122 ATA Device

Sistemim de tek eksik ekran kartı olarak düşünyorum. Sizin düşünceleriniz neler? Sizce ekran kartının yanında başka şeyler de değişmeli miyim? Yada söylediğim ekran kartları haricinde sizin de önereceğiniz kartlar var mı? Bütçe konusuna da gelirsek 1000 Tl'ya kadar çıkabilirim ama ne kadar az o kadar iyi tabi benim için. Şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için.

Yabancı bir forumda o işlemci için şunlar önerilmiş;

gtx 750ti, gtx 760, gtx 770, gtx 780

Evet çok fark var. Fiyat olarak da vatan farkı :)
X modeli türkiyede sapphire ve gigabyte var sanırım. X modeli iyiyse onu almak lazım tabi tek çekincem gigabyte markası nasıl çok bi bilgim yok ASUS veya MSI aradım ama bulamadım.

Yabancı bir forumda o işlemci için şunlar önerilmiş;

gtx 750ti, gtx 760, gtx 770, gtx 780
Önerdiğim kartlar daha iyi değil mi bunlardan ben ileride çıkıcak oyunlar için de alıyorum o yüzden bunlar çok iyi gelmedi gözüme 780 ve 770 hariç tabi onlar da benim bütçem için fazla

X modeli türkiyede sapphire ve gigabyte var sanırım. X modeli iyiyse onu almak lazım tabi tek çekincem gigabyte markası nasıl çok bi bilgim yok ASUS veya MSI aradım ama bulamadım.

Önerdiğim kartlar daha iyi değil mi bunlardan ben ileride çıkıcak oyunlar için de alıyorum o yüzden bunlar çok iyi gelmedi gözüme 780 ve 770 hariç tabi onlar da benim bütçem için fazla
Gigabyte çok iyi bir marka.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı