i7 2600 sistemde %100 CPU kullanımı

aliyaser141404

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Yeni bir anakart aldım. CPU kullanımı bilgisayarı açtığım andan itibaren %100'den hiçbir şekilde inmiyor. 2 kere temiz format attım. Windows Defender gibi programları kapattım fakat hiçbir şekilde inmiyor.

Görev yöneticisinde ise CPU'yu en fazla kullanan "Sistem Boşta İşlemi, 90-99" arası değişiyor. Acaba anakarttan bir ayar mı yapmam gerekiyordu?

İşlemcim: Intel Core i7 2600
Anakart: Asus P8H61-M LX

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarlar yeni formatlandığında gerekli şeyleri kurmak, güncellemeleri yüklemek gibi şeylerle uğraştığı için bu kullanım söz konusu olabilir. Eğer CPU'yu bu kadar çok kullanan programın ne olduğunu söylersen daha çok yardımcı olabiliriz.

Herhangi bir program kullanmıyordu. Hatta formatın ilk halinden sonra bile %100 idi fakat sorunu BİOS güncelleyerek çözdüm. Şuan normal seviyelerine %1-5'lere düştü. İlgilenenlere teşekkür ederim, sorun bios güncelleyerek çözülmüştür.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı