Uzun bir süre kullanmayacaksanız zararı olmaz, merak etmeyinAnladım zaten dediğiniz gibi yapacağım. PC toplayacağım ancak şu an için yeni parçaları alana kadar i72600 ile kullansam bir zararı olur mu? performansında değilim zarar olur mu onu merak ediyorum.
Bu arada 1900'e indirimden alıyorum
Elinizden geldiğince yeni sisteme geçmeye çalışın. Fazla bir zararı olmaz fakat tam performans alamazsınız. Kartın performansını boşa harcarsınız.4-5 belki de 6 ay kullanacağım
Yer yer i7 çoklu çekirdek performansında i3'ü geçebilir fakat tek çekirdek performansında i3 daha iyi. Yer yer değişebilir. O yüzden daha iyi diyemezsin. Ben zaten i3 daha iyi diye birşey demedim, ikisini kıyasladım sonuçları arkadaşa söyledim. Ve arkadaşa performans alamazsın demedim, tam performans alamazsın dedim. Aynı görüşü sizde demissiniz zaten. Dediğim gibi yer yer i3 yer yer i7 iyidir. Baştada belirttim darboğaz olurmu olmazmı tam bilemem diye.@ismet hakan Test sonuçlarınq-a böyle bakacaksan hiç bakma daha iyi, açık bir şekilde yanlış bilgi veriyorsun. İ7 2600 çok daha güçlü bir modeldir, hangi mantıkla İ3 6100 ile kıyaslıyorsun? Güncel olması daha güçlü olacağı anlamına gelmiyor. İ7 2. nesil işlemciler hafife alınacak modeller değildir.
Konuyu açan arkadaşa demek istediğim 2K-4K'da bu kart ile bu işlemciyi kullanabilirsin, gayette performansın iyi olur. 1080P'de üzmez. İ7 2600 modeli Ryzen işlemciler tanıtılmadan öncede tüm AMD FX işlemcilerinden daha güçlüydü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.