@knnymn
Merhaba, işlemcimiz ve anakartımız aynı. Aklımda ekran kartları vardı fakat anakartım desteklemiyor diye biliyordum. Cidden GTX 1080 Ti yi bile o anakart çalıştır mı ?
Geri dönüş yaparsanız çok iyi olur. Sorunsuz şekilde şuan bilgisayarınız çalışıyor değil mi ?
" *anakart üzerinde me yazan yazan jumper 1-2 konumunda normalde
onu 2-3 yaptım.
*dir
* CD mebios
*fpt -f BB5F1P04.bin –Y
*kurulum başladı ve 2-3 dk sürdü
*anakart üzerinde me yazan yazan jumper 1-2 konumuna geri getirdim "
burları pek anlamadım bana rica etsem anlatabilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bootable disk yaptıktan sonra windows yükler gibi bilgisayara takıp başlatıyrosun. Komut satırına yukarıdakinleri yazıyorsun. Jumper ise resimdeki 11. nesne.

Dosya Ekleri

• c04113422.jpg
    c04113422.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 54
Şimdi bilgisayarın HP ise o anakart biraz törpülenmiş, BIOS güncellediğin zaman fanlar bozuluyor çünkü aslında tam olarak o BIOS o kartın değil. Ben foxconnchannel.com sitesinden çekmiştim şimdi ben de ulaşamıyorum siteye.

@knnymn
Merhaba, işlemcimiz ve anakartımız aynı. Aklımda ekran kartları vardı fakat anakartım desteklemiyor diye biliyordum. Cidden GTX 1080 Ti yi bile o anakart çalıştır mı ?
Geri dönüş yaparsanız çok iyi olur. Sorunsuz şekilde şuan bilgisayarınız çalışıyor değil mi ?
" *anakart üzerinde me yazan yazan jumper 1-2 konumunda normalde
onu 2-3 yaptım.
*dir
* CD mebios
*fpt -f BB5F1P04.bin –Y
*kurulum başladı ve 2-3 dk sürdü
*anakart üzerinde me yazan yazan jumper 1-2 konumuna geri getirdim "
burları pek anlamadım bana rica etsem anlatabilir misiniz ?
FOX LiveUpdate

Dosya Ekleri

• H61MXL Series.JPG
    H61MXL Series.JPG
    43,9 KB · Görüntüleme: 25
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı