i7 2600 ve RX 470 bilgisayar toplama

menfes

Hectopat
Toplamayı düşündüğüm kasanın özellikleri:

Sapphire Nitro Radeon RX 470 4G GDDR5.

Intel Core i7 2600 3.4 GHz.

500GB hard disk.

ASUS P8h61-M lx.

12 GB 1333 MHz Kingston DDR3.

PSU öneriniz nedir ve bu sistem red dead redeption 2 kaldırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam bütçeniz nedir, 2. nesil eskide kaldı ve RX 470, büyük çoğunlukla mining işlerinde kullanılıyor. En az 500W 80+ öneriyorum ama bütçe söylemeniz daha iyi olur.
Anakartı en fazla 3. nesil işlemci destekliyor. Bakma sen İntel'in yeni işlemci çıkardığına. Ona bakarsan eski zamana göre en iyisi o oluyor. Onunla idare edersin. Sonra yenilersin anakartını ve işlemcini.

Anakartı en fazla 3. nesil işlemci destekliyor. Bakma sen İntel'in yeni işlemci çıkardığına. Ona bakarsan eski zamana göre en iyisi o oluyor. Onunla idare edersin. Sonra yenilersin anakartını ve işlemcini.
DDR4 farkı geçilince anlaşılıyor, kasa daha toplanmamış. DDR3 yatırımı ölü, bu net. Intel yeni işlemci çıkarıyor ve farkları her geçen teknolojide var. Anakart ve CPU yenilerken arkasından RAM'de yenileyecek, şu an bunları düşünmek yerine en rahatından AM4 sisteme geçsin, en kötüsüne bile geçse ileride değiştirme imkanı açık. Önermesek bile R5 2600 ile A320 kullanılabiliyor.

Bu sistemin RDR2 kaldıracağını ancak grafik, akıcılık vs.'den fazlasıyla ödün vereceğini dolayısıyla pek keyif alamayacağınızı tahmin ediyorum. 350W üzeri PSU olur.

DDR4 farkı geçilince anlaşılıyor, kasa daha toplanmamış. DDR3 yatırımı ölü, bu net. Intel yeni işlemci çıkarıyor ve farkları her geçen teknolojide var. Anakart ve CPU yenilerken arkasından RAM'de yenileyecek, şu an bunları düşünmek yerine en rahatından AM4 sisteme geçsin, en kötüsüne bile geçse ileride değiştirme imkanı açık. Önermesek bile R5 2600 ile A320 kullanılabiliyor.
Dostum bütçe yok. Oyunları hala korsan indirip low ayarlarda 15-20 fps alıyoruz. Biliyoruz. Yakında DDR5 çıkacak ama direk DDR4 bırakılmaz. DDR5 çıkarsa DDR4 de geçeriz. DDR3 kullanıcıları bile var hala. Hep bir tık geride kalacağız mecbur. Ne yapalım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı