i7 2600 vs i5 2500K stock

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım Youtubeden bakabilirsin testlerine benim anlatmama gerek yok test sonuçları anlatıyor.
O anlatan test sonuçlarını atın da herkes görsün. 2500K işlemci stok halde çalışacak şekilde daha iyi olduğu bir test bulamazsınız. Adamlar testlerde işlemciyi 4.5-4.7GHz yapıyor. Tabi geçecek.

Arkadaşım Youtubeden bakabilirsin testlerine benim anlatmama gerek yok test sonuçları anlatıyor.
Bende baktım, yalnız İ5 2500K OC ile kullanılıyor, ben OC'suz diyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

i7 2600 daha iyicilere gelsin.
Bazı yerlerde ya denkler ya da 2500k daha iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İşlemci hızına bakın lütfen herkese ayrı ayrı yazmak istemiyorum. İşlemci 4.7GHz hızda çalışıyor. Bir zahmet geçsin.

Bazı yerlerde ya denkler ya da 2500k daha iyi.

1.5 GHZ OC'lamış ama.
Ekran Alıntısı.PNG

Buradaki tartışma neden bu kadar büyümüş anlamıyorum. Elindeki anakart H61 ve Overclock yapamıyorsunuz. Eğer elinde Z serisi bir anakart olsaydı 2500K alıp Overclock yapmak daha mantıklı olurdu. Ama stok halde 8 thread avantajı ile 2600 daha mantıklı.

Hepinize teşekkür ederim, kafam karman çorman olmuştu. Konu kapanabillir.
Buradaki tartışma neden bu kadar büyümüş anlamıyorum. Elindeki anakart H61 ve Overclock yapamıyorsunuz. Eğer elinde Z serisi bir anakart olsaydı 2500K alıp Overclock yapmak daha mantıklı olurdu. Ama stok halde 8 thread avantajı ile 2600 daha mantıklı.
Elimde ki H61 dandik bir anakart OC'da yapamam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı