i7 2600K Sistem restorasyonu

emrecagdas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba uzun süredir Kafa Ayarı'nın çok sıkı takipçisiyim ve foruma kayıt olmak bugüne kısmet oldu. Uzatmadan konuya geçeyim orta derece bir oyuncuyum yada oyuncuydum diyelim, son bi kaç yıldır sürekli iş, spor derken bilgisayarımı kullanmaya vakit bulamadım. Pc'yi hazır pc şeklinde aldım pişman değilim fakat günümüz şartlarıyla canavar bi pc olmadığı kesin :D Sizlerden istediğim aşağıda yazacağım bileşenlere uygun bi ekran kartı ve soğutucu önermeniz çünkü stok fan hiç yeterli gelmiyor 3 yıldır termal macun değişmedi ve stok fanda stok fan pek birşey dememe gerek yok :D Eğer uygun fiyata çok yakışıklı ve renkli bi kasa biliyorsanız bi kıyak yapıp onuda önerin lütfen :D (gına geldi siyahtan griden)
Bu PC'de baba oyunları oynamak istiyorum. uzunca bir liste yaptım ona göre toparlayacağım. Fakat toparlayana kadar sistemi temizlemek yada yazılımsal bir rahatlatma yapabileceğim birşey varsa söylerseniz çok güzel olur.

PC: ASUS CG8265-TR001O
İşlemci : Intel Core i7 2600K 4 Çekirdekli 4.1Ghz'a Overclock edilmiş işlemci
Anakart : asus Maximus IV GENE-Z Z68 Anakart
RAM : 8GB DDR3
Maksimum Ram Kapasitesi : 32GB (4 DIMM SLOT)
Sabit Disk (HDD) : 1 TB 3.5'' 7200rpm
Ekran Kartı : ASUS NVIDIA geforce GTX560 Ti 1GB DDR5
Optik : 24X DVD / CD Yazıcı
İşletim sistemi : windows 7 Home Premium 64bit
Ön Panel
1 x 16-in-1 Card Reader
1 x Microphone
1 x Headphone
4 x Usb 2.0

Arka Panel
1 x RJ45 LAN
1 x 8 channel Audio I/O
1 x PS/2
1 x S/PDIF
1 x HDMI
1 x DVI
1 x VGA
2 x USB 3.0
4 x USB 2.0

Diğer
3 x SATA 3.0Gb/s ports
2 x SATA 6.0 Gb/s ports
2 x PCI-e x 16
1 x PCI-e x 4 (PCI-e x16 slot)

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba uzun süredir Kafa Ayarı'nın çok sıkı takipçisiyim ve foruma kayıt olmak bugüne kısmet oldu. Uzatmadan konuya geçeyim orta derece bir oyuncuyum yada oyuncuydum diyelim, son bi kaç yıldır sürekli iş, spor derken bilgisayarımı kullanmaya vakit bulamadım. Pc'yi hazır pc şeklinde aldım pişman değilim fakat günümüz şartlarıyla canavar bi pc olmadığı kesin :D Sizlerden istediğim aşağıda yazacağım bileşenlere uygun bi ekran kartı ve soğutucu önermeniz çünkü stok fan hiç yeterli gelmiyor 3 yıldır termal macun değişmedi ve stok fanda stok fan pek birşey dememe gerek yok :D Eğer uygun fiyata çok yakışıklı ve renkli bi kasa biliyorsanız bi kıyak yapıp onuda önerin lütfen :D (gına geldi siyahtan griden)
Bu PC'de baba oyunları oynamak istiyorum. uzunca bir liste yaptım ona göre toparlayacağım. Fakat toparlayana kadar sistemi temizlemek yada yazılımsal bir rahatlatma yapabileceğim birşey varsa söylerseniz çok güzel olur.

PC: ASUS CG8265-TR001O
İşlemci : Intel Core i7 2600K 4 Çekirdekli 4.1Ghz'a Overclock edilmiş işlemci
Anakart : asus Maximus IV GENE-Z Z68 Anakart
RAM : 8GB DDR3
Maksimum Ram Kapasitesi : 32GB (4 DIMM SLOT)
Sabit Disk (HDD) : 1 TB 3.5'' 7200rpm
Ekran Kartı : ASUS NVIDIA geforce GTX560 Ti 1GB DDR5
Optik : 24X DVD / CD Yazıcı
İşletim sistemi : windows 7 Home Premium 64bit
Ön Panel
1 x 16-in-1 Card Reader
1 x Microphone
1 x Headphone
4 x Usb 2.0

Arka Panel
1 x RJ45 LAN
1 x 8 channel Audio I/O
1 x PS/2
1 x S/PDIF
1 x HDMI
1 x DVI
1 x VGA
2 x USB 3.0
4 x USB 2.0

Diğer
3 x SATA 3.0Gb/s ports
2 x SATA 6.0 Gb/s ports
2 x PCI-e x 16
1 x PCI-e x 4 (PCI-e x16 slot)

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Max bütçe?

PSU'nuz yeterliyse almayabilirsiniz.
upload_2015-11-20_14-24-43.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı