i7 2600K Sistem Toplanır mı?

Oluapjpj

Kilopat
Makaleler
3
  • i7 2600K
  • Z68 Anakart
  • 4X4 RAM
  • RX 570
  • FSP 600W 80+
  • Zalman N3
  • 1 TB HDD
Toplam 2700 yapıyor. Ekran kartı, kasa ve PSU sıfır, diğerleri ikinci el. Sizce değer mi?
İlanlar GeT olduğu için sorun çıkacağını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.nesil işlemciye yatırım yapmaya değmez. Elinde anakart ram her şey olur işlemcin düşük olur ve anakartın en fazla 2.nesli destekler ona tamam ama sistem toplanacaksa 7 yıllık teknolojiye para verilmez. Madem 2700 bütçe var alternatiflere bakın çok daha güncel ve performanslı sistem toplanabilir.

Bence toplanmaz. İşlemci hala güçlü olabilir ama çok eski, doğru düzgün bir güncelleme yapamazsınız. Ryzen 5 1600 ile de toplarsanız fiyat o civarda olur, çok daha güçlü ve 3000 serisine güncellenebilir bir işlemci. Ben de yakında sistem toplayacağım. İndirimlerden yararlanarak şu parçaları seçtim:

Bence toplanmaz. İşlemci hala güçlü olabilir ama çok eski, doğru düzgün bir güncelleme yapamazsınız. Ryzen 5 1600 ile de toplarsanız fiyat o civarda olur, çok daha güçlü ve 3000 serisine güncellenebilir bir işlemci. Ben de yakında sistem toplayacağım. İndirimlerden yararlanarak şu parçaları seçtim:

RAMler iyi değil, 8GB RAM ile çok drop yersiniz ayrıca 2400MHz az. Bu anakarta ne Ryzen 3000 ne Ryzen 4000 takılır, en az B450 olmalı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı