i7 2600K ve R9 390X sistem toplama

TikananDamar

Kilopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Güncel ekran kartlarını almak istemiyorum. RX 580, GTX 1060 6GB gibi önerilerde bulunmayın lütfen. Daha önce eski kartlarda tecrübe edinmiş arkadaşlar varsa fikir almak istiyorum.
  • Sapphire R9 390X 8GB 512Bit Nitro Tri-X /w BackPlate
  • i7 2600K
Bu sisteme gidecek en güzel anakartlar nelerdir? Z77 tarzı bir şey mi almalıyım? İleride CrossFireX düşündüğüm için 1-2 PCIe girişi olan anakartlar düşünmüyorum. Ayrıca ekran kartını veya işlemciyi ne olarak değiştirebilirim? Bütçe 2300-2500 TL arası.
Bu ekran kartı ile eşdeğer güce sahip GTX 980 falan var fakat R9 390X bellek olsun. ROP, TMU, ALU, bit, byte, cache her türlü önde bir ekran kartı. Güç tüketimi sorun değil. Onun için de PSU bakacağım. 550W 80+ yeterli olur diye düşünüyorum 12A'ya 500W verse yeter. 400W ekran kartı 200 işlemciye kalır ki zaten OC düşünmüyorum sıvı soğutmaya geçene kadar. Öneriler nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İ7 2600K, Z68 ikilisini kullanıyorum daha overclock yapmadım ama R9 serisi kartları önermiyorum. Güncelliğini geçtim vRAM'leri sağlam değil diye konuşuluyordu. Bende R9 290 bulmuştum çok uygun fiyata almadım birkaç ay sonra kart bozulur falan diye. Çünkü bunlar ömrünü doldurmuş kartlar. Ayrıca bulduğun kartın fırınlama olup olmadığını da anlayamayacaksın büyük ihtimalle. Ayrıca R9 390X bulsan bile fahiş fiyata satılıyordur 1400-1500 gibi. O fiyata da GTX 1660 var yani. Bence güncel kart fikrini bir düşün.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı