i7 2600K vs Xeon X5675

mahebr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iki işlemci arasındaki performans farkını 1 haftadır araştırıyorum fakat net bir cevap bulamadım, belirtmiş olduğum işlemcilerden hangisi daha iyidir? Aralarında ki oyun için FPS farkları ne kadar olur? Hangisini tavsiye edersiniz?

X5675'in fiyatını düşünürsek performansı çok iyi fakat 1366 pin anakartlar pahalıya satılıyor baya.

Örneğin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elimde i7 2600K var fakat anakartım O.C desteği sağlamıyor O.C destekli bir anakart fiyatı ise 350+ TL' den başlıyor. Ramlerim 6GB ve ekran kartım R7 265 yani sistemimi komple satıp Xeon X5675 + O.C destekli bir anakart + 8-12GB Ram ve RX570-580 alabiliyorum. Benim takıldığım nokta i7 2600K mı daha iyidir yoksa Xeon X5675 ve aralarındaki fark ne kadardır?

Elimde i7 2600K var fakat anakartım O.C desteği sağlamıyor O.C destekli bir anakart fiyatı ise 350+ TL' den başlıyor. Ramlerim 6GB ve ekran kartım R7 265 yani sistemimi komple satıp Xeon X5675 + O.C destekli bir anakart + 8-12GB Ram ve RX570-580 alabiliyorum. Benim takıldığım nokta i7 2600K mı daha iyidir yoksa Xeon X5675 ve aralarındaki fark ne kadardır?
Şuan elinizdeki sisteme RX 570 takıp, RAM takviyesi yaparsanız yine güzel bir sistem olacaktır. X5675'in performansı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız attığım videoyu izleyin.

Şuan elinizdeki sisteme RX 570 takıp, RAM takviyesi yaparsanız yine güzel bir sistem olacaktır. X5675'in performansı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız attığım videoyu izleyin.
İlginiz için teşekkür ederim. Atmış olduğunuz videoların hepsine göz attım fakat benim aklımdaki soru i7 2600K mı Xeon X5675 mi bunun net bir cevabı lazım, maalesef durumum sıkıntılı elime para geçmeden yapamıyorum.

İlginiz için teşekkür ederim. Atmış olduğunuz videoların hepsine göz attım fakat benim aklımdaki soru i7 2600K mı Xeon X5675 mi bunun net bir cevabı lazım, maalesef durumum sıkıntılı elime para geçmeden yapamıyorum.
Attığım videoda i7 8700K 5 GHZ ile karşılaştırılmış. Burdan bir çıkarım yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı