Talha27 Hectopat Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 112 Çözümler 1 30 Mayıs 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım ve özellikleri burada. Video izlerken bilgisayar 78 dereceleri buluyor. Termal macun, temizlik her şeyi yapıldı ama sorun aynı, aşırı ısınma. Çözümü var mıdır? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 22,3 KB · Görüntüleme: 90 ısı.PNG 34,7 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım ve özellikleri burada. Video izlerken bilgisayar 78 dereceleri buluyor. Termal macun, temizlik her şeyi yapıldı ama sorun aynı, aşırı ısınma. Çözümü var mıdır?
Çözüm Talha27 30 Mayıs 2021 Sissu dedi: Dengeli moda alın yüksek performans da olabilir laptop. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sorunu çözdüm bilgisayar oyun modundaymış yanıtlarınız ve önerileriniz için hepinize teşekkür ediyorum.
Sissu dedi: Dengeli moda alın yüksek performans da olabilir laptop. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sorunu çözdüm bilgisayar oyun modundaymış yanıtlarınız ve önerileriniz için hepinize teşekkür ediyorum.
KS KS Talha27 Hectopat Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 112 Çözümler 1 30 Mayıs 2021 #11 Sissu dedi: Dengeli moda alın yüksek performans da olabilir laptop. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sorunu çözdüm bilgisayar oyun modundaymış yanıtlarınız ve önerileriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Sissu dedi: Dengeli moda alın yüksek performans da olabilir laptop. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sorunu çözdüm bilgisayar oyun modundaymış yanıtlarınız ve önerileriniz için hepinize teşekkür ediyorum.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 30 Mayıs 2021 #12 Talha27 dedi: Arkadaşlar sorunu çözdüm bilgisayar oyun modundaymış yanıtlarınız ve önerileriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Sevindim . Artı 0 Eksi
Talha27 dedi: Arkadaşlar sorunu çözdüm bilgisayar oyun modundaymış yanıtlarınız ve önerileriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Sevindim .