i7-2670QM sisteme hangi mac işletim sistemini kurmalıyım ?

ferdiunal

Kilopat
Merhabalar herkese elimde packard bell ts44hr-700tk model dizüstü bilgisayar var ve bu bilgisayara mac işletim sistemi kurmak istiyorum. Hangi sürümü kurmalıyım ?

Sistem özellikleri aşağıdaki gibi
Anakart:
CPU Türü Mobile QuadCore Intel Core i7-2670QM, 2800 MHz (28 x 100)
Anakart Adı Packard Bell SJV50_HR
Anakart Çipseti Intel Cougar Point HM65, Intel Sandy Bridge
Sistem Belleği 8043 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
BIOS Türü Insyde (08/09/2012)

Görüntü Birimi:
Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) HD Graphics 3000 (2172 MB)
Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) HD Graphics 3000 (2172 MB)
Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce GT 540M (2 GB)
Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce GT 540M (2 GB)

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabı geç oldu ama teşekkürler. Recep arkadaşın hazırladığı Unibeast rehberi sayesinde sistemi sorunsuz kurdum fakat, Multibeast ile sistemi boot edemedim ve hangi driverları yükliyeceğimi bir türlü bulamadım. Aida64 raporundaki driver isimleri , multibeastta gözükmüyor. Birde kendi dsdt mi oluşturmak istiyorum. Bunun için Windows ortamında aida64 programı sağlıyor fakat uzantısını .bin olarak veriyor ama tonymac'in sitesinden örnek bir dsdt indirdiğimde uzantısı .aml olarak geçiyor. Ben Windows ortamında oluşturduğum dsdt'yi Mac'te multibeast'ta kullanabilirmiyim ? Uzun lafın kısası sistemi sorunsuz kuruyorum. Ama hangi driverları yükliyeceğimi bilemedim ve multibeast ile kurulum usb'si olmadan da boot edemedim.

Birde dsdtmizi Windows ortamındamı oluşturmamız gerek yoksam sanal PC'den mac kurup oradan mı oluşturmamız gerek. Eğer mac üzerinde oluşturulcak ise bunu hangi program ile yaparım bu konuda da yardımcı olurmusunuz ?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beceremediğim için pc'yi Windows'a çevirdim. Orjinal mac kullanıyorum. Sistem sorunsuz kuruyor, Ana kartım Packard Bell SJV50_HR model ve Wifi model'ide bu Qualcomm Atheros AR5B97. Daha sağlıklı bilgi verebilmem için mac'i kurduktan sonra hangi bileşenleri destekleyip desteklemediğine nereden bakmam gerekiyor. Ona göre fotoğraf yollarım ve daha sağlıklı izah etmiş olurum sorunu.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı