i7 2670QM ve GT 1030 sistem toplama

• Konuyu başlatan Qiffy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.985

Qiffy

Kilopat
Belirttiğiniz işlemci mobil yani laptop işlemcisi. Takamazsınız.
Bütçenizi belirtin, yardımcı olalım.

Aldığınız ekran kartından pişman olabilirsiniz 750 ti yönelin.
Ve işlemci anakart önerim şu
İşlemci:intel g4560
Anakart:h310m pro-vd

Aldığınız ekran kartından pişman olabilirsiniz 750 ti yönelin.
Ve işlemci anakart önerim şu
İşlemci:intel g4560
Anakart:h310m pro-vd
İşlemci anakarta uyuyor ise sıkıntı yok alırım ancak bilgisayarı canlı yayınlar ve video için topluyorum ekran kartı 750ti yeterli olurmu ?

Işlemciyi degistiriceğim tesekkürler onun dışında uyuşmayan bir şey varmı ıslemciyi arkadaşın attıgından alıcağım
Bütçesi 700 tlymiş :(
İşlemci anakarta uyuyor ise sıkıntı yok alırım ancak bilgisayarı canlı yayınlar ve video için topluyorum ekran kartı 750ti yeterli olurmu ?
750 ti O kadar iyi bir performans vermesede yayın için video için sorun etmez alırsan dual fan al.

Bütçesi 700 tlymiş :(
Kendi listesinde olan anakart 426₺ fiyata sahip, ben anakart masrafından kısıp işlemciye yatırdım. Aynı fiyata denk geliyor, belki daha da ucuza. Hem vermiş olduğum işlemcide Onboard Radeon RX Vega 8 ekran kartı entegre olarak geliyor. GTX 1030 gibi kötü bir karta şu anlık yatırım yapmasına da gerek yok. Üzerine 200-300₺ daha koyup RX570 gibi güçlü bir ekran kartı da alabilir.

Örnek olarak;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartı bütçesini ayırıp, belli bir süre sonra indirimlerle RX570 alırsa çok daha rahat bir şekilde yayın işlerini devam ettirebilir.

Kendi listesinde olan anakart 426₺ fiyata sahip, ben anakart masrafından kısıp işlemciye yatırdım. Aynı fiyata denk geliyor, belki daha da ucuza. Hem vermiş olduğum işlemcide Onboard Radeon RX Vega 8 ekran kartı entegre olarak geliyor. GTX 1030 gibi kötü bir karta şu anlık yatırım yapmasına da gerek yok. Üzerine 200-300₺ daha koyup RX570 gibi güçlü bir ekran kartı da alabilir.
Neredeyse aynı şeyleri düşündüm fakat yazdığı şey şu anakart+işlemci için 700 tl bütçe ayırabilirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı