Hocam GTX 960M'li yeni nesil sayılabilecek ekran kartlarına kadar birçoğunun test videosunu izledim ama akıl almaz bir şekilde çoğu 120 130FPS'yi geçemiyor ve hepsinin ekranı 60Hz, bu cihazın 120Hz paneli var ve +100 ila 200 arası FPS alabiliyor bu yüzden farklı bir seçeneğe yönelemiyorum bile.
Hocam GTX 960M'li yeni nesil sayılabilecek ekran kartlarına kadar birçoğunun test videosunu izledim ama akıl almaz bir şekilde çoğu 120 130FPS'yi geçemiyor ve hepsinin ekranı 60Hz, bu cihazın 120Hz paneli var ve +100 ila 200 arası FPS alabiliyor bu yüzden farklı bir seçeneğe yönelemiyorum bile.
Casper İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar S-Param Güvende ile taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Vallahi satıcının bu kadar şüpheli olduğunu gösteren yorumlardan sonra o kadar parayı cihazı görmeden verip sonra bana anlattığı gibi olmayan bir cihaz yollayıp "iade almam ben sağlam göndermiştim" derse sanırım forumun uzun yıllar unutulmayacak kazık yiyeni olurum
Casper İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar S-Param Güvende ile taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Hocam mümkünse İstanbul da elden test edip alabileceğim bir cihaz olursa daha iyi olur ilgin için çok teşekkür ediyorum, bir de bu cihaz da 720p panel var bu kaliteyi çok düşürmüş belki de panel değişmiş bilemiyorum
Almak da karalıysanız param güvende ile alabiliyorsunuz alın ama satıcıya da belirtin param güvende ile alacağım eğer anlattığınız gibi değilse şimdiden söyleyin ikimizin de zamanı boşa gitmesin de.
Hocam bu cihazı iyice hatmetmeden hayatta almam cihaz zaten eski bir sürü şahibeli durumu var adam dürüst satıcıysa zaten buluşuruz oyunları performansını vs denerim, bir de test etmem gereken önemli bir şey var mı tavsiye edeceğiniz?