i7 2760'lı 2. el laptop alınır mı?

Bence de param güvende İle alıp, test edİn. Değerler doğruysa ödemeye onay verİrİrsİnİz.

Bence de param güvende İle alıp, test edİn. Değerler doğruysa ödemeye onay verİrİrsİnİz.

Vallahi satıcının bu kadar şüpheli olduğunu gösteren yorumlardan sonra o kadar parayı cihazı görmeden verip sonra bana anlattığı gibi olmayan bir cihaz yollayıp "iade almam ben sağlam göndermiştim" derse sanırım forumun uzun yıllar unutulmayacak kazık yiyeni olurum
1.5GB 2011 model bir laptopun o değerleri vermesine asla inanmıyorum. Bence satıcı yakınsa gidip test edin ürünü.

Muhit olarak bana biraz uzak kalsa da eğer bazı sorularıma da olumlu cevap verebilirse denemeye gidebilirim zaten aynı değerleri verirse bayram ederim

Hocam mümkünse İstanbul da elden test edip alabileceğim bir cihaz olursa daha iyi olur ilgin için çok teşekkür ediyorum, bir de bu cihaz da 720p panel var bu kaliteyi çok düşürmüş belki de panel değişmiş bilemiyorum

Hocam bu cihazı iyice hatmetmeden hayatta almam cihaz zaten eski bir sürü şahibeli durumu var adam dürüst satıcıysa zaten buluşuruz oyunları performansını vs denerim, bir de test etmem gereken önemli bir şey var mı tavsiye edeceğiniz?

Arkadaşın ürünü iyidir.

6K etmez o. 1050 Ti'dan düşük kartı ve 8300hdan güçsüz işlemcisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…