i7 2760'lı 2. el laptop alınır mı?

Hocam GTX 960M'li yeni nesil sayılabilecek ekran kartlarına kadar birçoğunun test videosunu izledim ama akıl almaz bir şekilde çoğu 120 130FPS'yi geçemiyor ve hepsinin ekranı 60Hz, bu cihazın 120Hz paneli var ve +100 ila 200 arası FPS alabiliyor bu yüzden farklı bir seçeneğe yönelemiyorum bile.
Bence de param güvende İle alıp, test edİn. Değerler doğruysa ödemeye onay verİrİrsİnİz.

Hocam GTX 960M'li yeni nesil sayılabilecek ekran kartlarına kadar birçoğunun test videosunu izledim ama akıl almaz bir şekilde çoğu 120 130FPS'yi geçemiyor ve hepsinin ekranı 60Hz, bu cihazın 120Hz paneli var ve +100 ila 200 arası FPS alabiliyor bu yüzden farklı bir seçeneğe yönelemiyorum bile.

4-5k Max.

Bence de param güvende İle alıp, test edİn. Değerler doğruysa ödemeye onay verİrİrsİnİz.

Vallahi satıcının bu kadar şüpheli olduğunu gösteren yorumlardan sonra o kadar parayı cihazı görmeden verip sonra bana anlattığı gibi olmayan bir cihaz yollayıp "iade almam ben sağlam göndermiştim" derse sanırım forumun uzun yıllar unutulmayacak kazık yiyeni olurum :D
1.5GB 2011 model bir laptopun o değerleri vermesine asla inanmıyorum. Bence satıcı yakınsa gidip test edin ürünü.

Muhit olarak bana biraz uzak kalsa da eğer bazı sorularıma da olumlu cevap verebilirse denemeye gidebilirim zaten aynı değerleri verirse bayram ederim :)

Hocam mümkünse İstanbul da elden test edip alabileceğim bir cihaz olursa daha iyi olur ilgin için çok teşekkür ediyorum, bir de bu cihaz da 720p panel var bu kaliteyi çok düşürmüş belki de panel değişmiş bilemiyorum

Almak da karalıysanız param güvende ile alabiliyorsunuz alın ama satıcıya da belirtin param güvende ile alacağım eğer anlattığınız gibi değilse şimdiden söyleyin ikimizin de zamanı boşa gitmesin de.

Hocam bu cihazı iyice hatmetmeden hayatta almam cihaz zaten eski bir sürü şahibeli durumu var adam dürüst satıcıysa zaten buluşuruz oyunları performansını vs denerim, bir de test etmem gereken önemli bir şey var mı tavsiye edeceğiniz?

Hocam kendi ben oyuncu laptopumu satıyorum. Mesaj atın konuşalım, pazarlık yapalım.
Bundan çok çok daha iyi.

Arkadaşın ürünü iyidir.

6000 TL ama değer.

6K etmez o. 1050 Ti'dan düşük kartı ve 8300hdan güçsüz işlemcisi var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı