i7-3610QM sistem UEFI destekler mi?

Farklı bir flash ile deneme imkanınız varsa farklı bir flaşla deneyin.

Şu anda deneyemem ama ileride deneyeceğim.
Keşke başka arkadaşlarda bir öneri sunsa sizin gibi.
Farklı bir flash ile deneme imkanınız varsa farklı bir flaşla deneyin.

Ha bir de hocam flash demişken bu flashı FAT32 yapmak istedim NTFS yaptı kendisi. Onla alakalı olabilir mi aklıma takıldı da.

Bir de farklı bir USB yuvası ile dener misiniz? Biostan da boot sekmesinde hard disk devices seçeneği varsa oradan flaşı önceliğe almanız gerekebilir.

Ha bir de hocam flash demişken bu flashı FAT32 yapmak istedim NTFS yaptı kendisi. Onla alakalı olabilir mi aklıma takıldı da.
Yanlış hatırlamıyorsam 64 GB ve üzeri flaşlar FAT32 olmuyor. EXFAT ve NTFS olabiliyor. Onunla alakalı olduğunu sanmıyorum

Bir de farklı bir USB yuvası ile dener misiniz? BIOS'tan da boot sekmesinde hard disk devices seçeneği varsa oradan flaşı önceliğe almanız gerekebilir.

Flaşı öne alamıyorum sıkıntı orada zaten :). MBR yapınca orada flash gözüküyor ve sıralamasını değiştirebiliyorum lakin GPT yapınca flaşı görmüyor.

Flaşı öne alamıyorum sıkıntı orada zaten :). MBR yapınca orada flash gözüküyor ve sıralamasını değiştirebiliyorum lakin GPT yapınca flaşı görmüyor.
UEFI Enable yapıp ekranı çekip atabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 20220204_183420.jpg
    20220204_183420.jpg
    207,2 KB · Görüntüleme: 17
  • 20220204_183436.jpg
    20220204_183436.jpg
    162,5 KB · Görüntüleme: 16
Orada da aynı sadece SSD'yi görüyor.
Bios ayarını disabled yapıp yeniden başlatın. Tam düğmeye bastığınızda flaşı takın (eşzamanlı) Bir böyle dener misiniz?

BIOS ayarını disabled yapıp yeniden başlatın. Tam düğmeye bastığınızda flaşı takın (eşzamanlı) bir böyle dener misiniz?

Deniyeyim hocam da launch un üstüne geldiğim zaman sağda böyle şeyler diyor ben anlamadım da sizce onu da mı enabled yapayım.

Dosya Ekleri

• 20220204_184056.jpg
    20220204_184056.jpg
    159,2 KB · Görüntüleme: 26

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı