i7 3630QM Sistem Ekran Kartı Tavsiyesi

İçine koyacağınız ekran kartı değil, işlemci. İşlemci bilgisayarın içinde olduğu için yük altında o plastik kasanın içinde çok ısınacak. Şu an yük altında kullandığınız yük normal. Desktop GPU'sunun yükü daha fazla olacaktır.
 
Aradığım birşey. @M.ÖZKAN bence ahkam kesilmemli bu konuda araştırdınız mı böyle birşeyin olup olmaycağını yada biliyor muydunuz? Çoğu kişinin işine yarayacak birşey kannatimce çünkü işi bilmeyiği zamanda " Abi i7 işlemcili bilgisayar aldım süper ya" diyip ekran kartının intel graphics olduğunu ve çoğu oyunu oynayamayacağını anlayan arkadaşların çoğu üzülüp başka birşeyler arama yollarına gitti veya elinde ki laptobun ekran kartının yetmemesi sonucu yeni nesil ekran kartı alamayan arkadaşlar için bence kesinlikle efsane bir ürün. Ben bile 310m ekran kartlı cihazımın çöp olduğunu düşünürken şuan bu ürünle birlikte kendi cihazımdan daha iyi ikinci el bir laptop alarak bu ürünü kullanacağım.
 
İçine koyacağınız ekran kartı değil, işlemci. İşlemci bilgisayarın içinde olduğu için yük altında o plastik kasanın içinde çok ısınacak. Şu an yük altında kullandığınız yük normal. Desktop GPU'sunun yükü daha fazla olacaktır.
Sizin fikriniz o saygı duyarım ama bence bu işe ön yargılı yaklaşıyorsunuz, ben bu işi Türkiye de ve yurt dışında yapan kişilerle bilgi alışverişi yaptım ve dediğiniz problemi yaşayan yok. Forum kurallarında başka forum link'i paylaşmak yasak değilse sizle bu konu hakkında başka bir forumda bu konu hakkında yapılan gelişmeleri paylaşmak isterim ve takip etmenizi öneririm. Benim burada konu açmamda ki amacım Recep Bey'in inceleme videolarını beğenmem ve videolarda technopat sosyalde sorularınıza cevap veriyoruz demesiydi ve ekran kartı tavsiyesi almaktı ama şimdiye kadar düzgün bir bilgi alamadım.
 
Kartı aldığınız zaman oyun testleri için etiketlerseniz sevinirim.
Tabiki sistemi kurduğum zaman ufak bir inceleme videosu ve oyun testi yaparım. Bu olay Türkiye de pek bilinmiyor ve eğer diğer bu işi yapan arkadaşlarla aynı performansı alabilirsem ve doğru tanıtabilirsem bu işe bir çok arkadaşın yapmak isteyeceğini düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı