i7-3630QM sisteme Hackintosh Mojave Config'i

Eren T.

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
RAM
Samsung 1600 MHz Dual Channel 10240 MB
SSD veya HDD modeli
PNY CS900 500-550 MB/s 480 GB
Ekran kartı
HD Graphics 4000 32 MB / GeForce GT 630M 2 GB
Anakart
TOSHIBA SATELLITE P875-320
İşlemci
Intel Core i7-3630QM 2.40 GHz 4 core 8 Threads
Elimde 7,45 GB'lik bir USB var. Buna Mojave kurmak istiyorum. Elimde macos-imajlar-yusufklncc - Dijital Link - Bio Link linkinden indirdiğim Mojave imajı var. opencore-efilerim - Dijital Link - Bio Link buradan da OpenCore 0.9.2 indirdim. Önceden kurmaya çalıştığımda disk kilitli hatası veriyordu, temiz bir format çektim. Config hazırlamaya çalıştığımda hata veriyordu (ne hatası verdiğini keşke hatırlasam :(), ben de Sosyalden istedim. Ama yine olmadı. Disk kilitli demişti temiz format attım şimdi kurmayı deneyeceğim. Ama yine EFI'yı hazırlayamadım. Bana config yapabilir misiniz millet?

Detaylı sistem: https://www.mediafire.com/file/f13xk3enrmh46hj/Sistem.zip

@yusufklncc @566156 @claus @Kleyn

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde 7,45 GB'lik bir USB var. Buna Mojave kurmak istiyorum. Elimde macos-imajlar-yusufklncc - Dijital Link - Bio Link linkinden indirdiğim Mojave imajı var. opencore-efilerim - Dijital Link - Bio Link buradan da OpenCore 0.9.2 indirdim. Önceden kurmaya çalıştığımda disk kilitli hatası veriyordu, temiz bir format çektim. Config hazırlamaya çalıştığımda hata veriyordu (ne hatası verdiğini keşke hatırlasam :(), ben de Sosyalden istedim. Ama yine olmadı. Disk kilitli demişti temiz format attım şimdi kurmayı deneyeceğim. Ama yine EFI'yı hazırlayamadım. Bana config yapabilir misiniz millet?

Detaylı sistem: https://www.mediafire.com/file/f13xk3enrmh46hj/Sistem.zip

@yusufklncc @566156 @claus @Kleyn

Bizim imaj ve EFI ile deneyin;

Ayrıca laptopunuz en güncel Big Sur destekliyor.

Bizim imaj ve EFI ile deneyin;

Ayrıca laptopunuz en güncel Big Sur destekliyor.

Big Sur'da donmalar yaşadım o yüzden eski tasarım olan Catalina'ya geçeceğim. Ancak Catalina imajına yetecek kadar büyük bir USB yok. O yüzden Mojave kurup sonradan App Store'den Catalina'ya geçeceğim.

Big Sur'da donmalar yaşadım o yüzden eski tasarım olan Catalina'ya geçeceğim. Ancak Catalina imajına yetecek kadar büyük bir USB yok. O yüzden Mojave kurup sonradan App Store'den Catalina'ya geçeceğim.

O zaman bu imaj ile deneyin;

O zaman bu imaj ile deneyin;

Hocam bana imaj değil, config lazım.

Config EFI klasörünün içinde olması gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı