i7 3630QM ve GT 630M bilgisayar ile oyun oynanabilir mi?

İşletim sistemi
Windows 10

Lindows

Decapat
Yer
Fukuoka / Japonya
Arkadaşlar merhaba,
Ben hiç oyun oynamam. Siteye bir süredir takılıyorum. Sizlerin oyun merakını ve böylesi kocaman büyük bir aile olduğunuzu görünce oyun oynayabilir miyim düşüncesi girdi aklıma.
Bu bilgisayar ile oyun oynayabilir miyim? Oynanılabilirse hangi oyunlar oynanılabilir? Steam falan nedir bilmiyorum. Steam'a üye mi olmalıyım. Üyelik paralı mıdır? Oyun hakkında bilgim sıfır. Bilgisayar hakkında çok bilgiliyimdir. Ancak oyun hiçbir zaman ilgi alanım olmadı. O nedenle bilmiyorum.

Samsung NP550P7C 17 inçlik bilgisayar.
İşlemci Intel Core i7-3630QM.
Dahili ekran kartı Intel HD4000.
Harici ekran kartı NVIDIA GeForce GT 630M 2 GB bellekli.
8 GB RAM var.
SSD disk var.
Windows 10 işletim sistemi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 630M aynısı bendede var satacağım az kaldı. O ekran kartıyla 2015 yılından sonraki oyunları oynayamazsın. Steam'a üye olmak ucretsiz ama oyunları satın alıyorsunuz tabikide ucretsiz oyunlarda var. GT 630M ile oynadığım oyunları şöyle sıralayım.

• CS:GO
  • DmC 1 ve 4
  • Battlefield 2 (Zamanın efsanesi.)
  • CoD Modern Warfare serisi (Remastered olanlar değil.)
  • Assassin Creed İstanbul (Adını tam hatırlayamadığım oyun.)
  • Far Cry 3
  • Knıght Online
  • Dota 2
  • GTA 5

Görüntü kalitesini en düşüğe alırsanız çoğu oyunu 30-50 FPS ile oynayabilirsiniz.
FPS = Oyunun saniyede kaç kere yenilendiği ( Ne kadar fazla o kadar iyi)

Steam bir oyun kütüphanesi gibidir ve bedava bir şekilde üye olabilirsiniz. Steam Mağazası'ndan piyasadaki oyunların %95'ini bulabilirsiniz. (Emin değilim ama sanırım Steam'de arkadaş ekleyebilmek için 5$'lık harcama yapmak gerekiyor.)

İ7-3632QM ve GT645M ile 1024x768 4:3 Blackbarsız ve bir kaç Nvidia ayarı ile birlikte en düşük ayarlarda 90-100FPS rekabetçide oynardım. zaten 1366x768 çözünürlülük var GTA V, Rocket League, Dota 2, LoL, ETS2, Mafia 1-2, Cod MW 1-2-3, BF 3-4 bunları hep oynadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…