i7-3632qm undervolt-OC yapılır mı?

MedicalTechnic

Hectopat
Katılım
22 Eylül 2020
Mesajlar
1.151
Çözümler
5
resim_2021-03-08_013138.png
 
Hocam OC yapmak yerine işlemcinizin turbosunu kullanabilirsiniz. Turbo'yu Intel'in kendi sitesinden program indirip açabilir veya (ben ilk yöntemi beceremediğim için bunu kullanıyorum) Quick CPU indirebilirsiniz. Quick CPU'da her şeyi fullerseniz sorun olmayacaktır. İşlemciniz Turbo'yla 3.20 GHz'e kadar çıkabiliyor. Yetmezse OC hakkında yardımcı olabilirim. Bu arada Turbo kullanmak, işlemcinize zarar vermez. OC verebilir.
 
Hocam OC yapmak yerine işlemcinizin turbosunu kullanabilirsiniz. Turbo'yu Intel'in kendi sitesinden program indirip açabilir veya (ben ilk yöntemi beceremediğim için bunu kullanıyorum) quick CPU indirebilirsiniz. Quick CPU'da her şeyi fullerseniz sorun olmayacaktır. İşlemciniz Turbo'yla 3.20 GHz'e kadar çıkabiliyor. Yetmezse OC hakkında yardımcı olabilirim. Bu arada Turbo kullanmak, işlemcinize zarar vermez. OC verebilir.

Hocam Turbo açık ama daha çok performans için ne yapabilirim?
 
Hocam Turbo açıksa OC yapabilirsiniz. Ama pek tavsiye etmem, işlemcinizin ömrünü kısaltır. Zaten işlemciniz yeterince iyi, ne yapmak için gücünü arttırmak istiyorsunuz?

OC veya Undervolt hiçbir program veya olmuyor her yöntemle denedim OC o kadar önemli değil ama undervolt yapmayı cok istiyorum amacım hobi amaçlı yoksa performansından cok memnunum.
 

Geri
Yukarı