i7 3770 GTX1650 sistemde drop oluyor

Hocam az önce yeni aldığım PSU geldi sipariş etmiştim 😀 almadan önceişlemciden şüphelenmeye başladım o yüzdende böyle bir konu başlatdım.

Tamamdır bakarım hocam yardımlarınız için teşekkür ederim. ❤️

Kaç watt aldınız hocam? Hayırlı olsun, darboğaz olmaz ama diyelim oldu i7 3770K alırsınız.

Kaç watt aldınız hocam? Hayırlı olsun, darboğaz olmaz ama diyelim oldu i7 3770K alırsınız.

Teşekkür ederim hocam MSI MAG A600DN 600W şu an takılı oyunları falan test ettim de hala bir donma var önerdiğin işlemciyi almama gerek yok onun yerine elimdeki bütçeyi daha artırıp anakart ve işlemci alırım.

Hocam sistemimin donması monitördende kaynaklı olabilir mi benim monitörüm bayağı küçük 1440x900 20 inç monitör.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam MSI MAG A600dn 600W şu an takılı oyunları falan test ettim de hala bir donma var önerdiğin işlemciyi almama gerek yok onun yerine elimdeki bütçeyi daha artırıp anakart ve işlemci alırım.

Hocam sistemimin donması monitördende kaynaklı olabilir mi benim monitörüm bayağı küçük 1440x900 20 inç monitör.

Hayır olmaz hocam, hatta monitör küçük olduğu için daha fazla FPS alırsınız. Son olarak birkaç sorum olacak.
1- sistem oyunlarda mı donuyor?
2-ısı değerlerini buraya atabilir misin?
Bunları yanıtlarsan sevinirim, i7 3770'in ısı problemi var diye biliyorum, kendini kısıtlıyor olabilir.

Hayır olmaz hocam, hatta monitör küçük olduğu için daha fazla FPS alırsınız. Son olarak birkaç sorum olacak.
1- sistem oyunlarda mı donuyor?
2-sıcaklık değerlerini buraya atabilir misin?
Bunları yanıtlarsan sevinirim, i7 3770'in ısı problemi var diye biliyorum, kendini kısıtlıyor olabilir.

Hocam tarayıcılardada ufak bir takılma oluyor sıcaklık değerleride %80 %100 falan değişiyor bazen sıcaklık değeri iniyor.

Hocam tarayıcılardada ufak bir takılma oluyor sıcaklık değerleride %80 %100 falan değişiyor bazen sıcaklık değeri iniyor.

Ethernet/wifi kartınızda sorun var mı? Bir de hocam sıcaklık değerleri %80 %100 derken orasını anlamadım. Benim dediğim derecesi, HWMonitor veya AIDA64 ile bakabilirsiniz.

Darboğaz falan yok arkadaşlar :) GTX1650 çok güçlü bir kart değil. i7 3770 eski de olsa bu kartı bekleyebilir. Sıcaklıklar normal mi emin misiniz? MSI Afterburner ile oyunlarda sıcaklık değerlerini bir kontrol edelim.

Ethernet/wifi kartınızda sorun var mı? Bir de hocam sıcaklık değerleri %80 %100 derken orasını anlamadım. Benim dediğim derecesi, HWMonitor veya AIDA64 ile bakabilirsiniz.

Hayır hocam Ethernet'le bir sorun yok düzgün çalışıyor sıcaklık değerini de işlemciden bahsetmiştim
HWMonitor de şöyle şekilde.

Darboğaz falan yok arkadaşlar :) GTX1650 çok güçlü bir kart değil. i7 3770 eski de olsa bu kartı bekleyebilir. Sıcaklıklar normal mi emin misiniz? MSI Afterburner ile oyunlarda sıcaklık değerlerini bir kontrol edelim.
Hocam oyunların donması normalmi ama anlamadım.

Dosya Ekleri

• sbgfd.PNG
    sbgfd.PNG
    39,6 KB · Görüntüleme: 22
  • sssss.PNG
    sssss.PNG
    39,5 KB · Görüntüleme: 20
Hayır hocam Ethernet'le bir sorun yok düzgün çalışıyor sıcaklık değerini de işlemciden bahsetmiştim

Hocam oyunların donması normalmi ama anlamadım.
Bu sıcaklıklar galiba boştayken. Bize oyun içi değerler lazım. MSI Afterburner kurup oyun içinden veri verebilirsiniz.

Hayır hocam Ethernet'le bir sorun yok düzgün çalışıyor sıcaklık değerini de işlemciden bahsetmiştim.

Hocam oyunların donması normal mi ama anlamadım.

Çok garip hocam, sıcaklık değerlerinizde sorun yok. Psunuzu değiştirdiniz fakat donmalar oluyor. Darboğaz desem olamaz çünkü 2. nesil i7 ile o kartı kullananlar gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı