i7 3770 GTX1650 sistemde drop oluyor

Bu sıcaklıklar galiba boştayken. Bize oyun içi değerler lazım. MSI Afterburner kurup oyun içinden veri verebilirsiniz.

En fazla 75 derece olur gibi duruyor. Boşta değeri belli sonuçta.

i7 3770'in dahili ekran kartını mı kullanıyor acaba sistem. NVIDIA Denetim Masası'ndan bir bakalım.

Bu da çok önemli bir etken hocam, muhtemelen bundan gibi çünkü başka bir şey yok.

Hocam çözümünü bulamadım. :(

Hocam arama kısmına grafik yazıp ilk çıkana girin(grafik ayarları), ondan sonra uygulama ekleyin(dosya konumuna gidip EXE'yi seçin). Eklediğin EXE'ye bas, GPU tercihi ayarına tıkla, Windows'un kararına bıraktan yüksek performans(NVIDIA GTX 1650) yazana bas. Ondan sonra oyuna girip dene. Windows 11 de böyle hocam, eğer olmaz ise tekrar yazın, 10 içinde söylerim.

Hocam arama kısmına grafik yazıp ilk çıkana girin(grafik ayarları), ondan sonra uygulama ekleyin(dosya konumuna gidip EXE'yi seçin). Eklediğin EXE'ye bas, GPU tercihi ayarına tıkla, Windows'un kararına bıraktan yüksek performans(NVIDIA GTX 1650) yazana bas. Ondan sonra oyuna girip dene. Windows 11 de böyle hocam, eğer olmaz ise tekrar yazın, 10 içinde söylerim.

İşteydim yazacak zaman bulamadım :) Windows 10 Pro hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı