yusufcan1636
Hectopat
En azından linkteki gibi olsun hocam.
Daha ucuz olsa olmaz mı ya RAM almam lazım çünkü bu beni bir hafta geri atar.
En azından linkteki gibi olsun hocam.
Hocam yapacak bir şey yok fiyatlar bu şekilde ucuz istiyorsanız çok performans alamazsınız.Daha ucuz olsa olmaz mı ya RAM almam lazım çünkü bu beni bir hafta geri atar.
Şu modele bakabilirsiniz:Daha ucuz olsa olmaz mı ya RAM almam lazım çünkü bu beni bir hafta geri atar.
Şu modele bakabilirsiniz:
![]()
SilverStone SST-KR03 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone SST-KR03 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone SST-KR03 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 221,54 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aslında ikinci el daha iyi bir şey alsam olur mu @Efeisot Kmr? Olmazsa Amazon'dakini alacağım bir hafta sonra. Ayrıca o soğutucu 70. dereceden yukarı çıkartmaz değil mi?
Ürünün sağlam olacağından emin olman lazım, ama bana kalırsa riske girmeye gerek yok. Sıfır bir soğutucu alıp geçin. İşlemcinin ısınma kısmında termal macunun da etkin görevi var, sadece soğutucu etkilemez bu durumu. Tahminimce orta halli bir macun kullanırsanız 75 derece üzerine çıkacağını sanmıyorum işlemcinin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.