Qu4NNT
Hectopat
Herkese merhaba. Öncelikle bundan 2 hafta önce bilgisayarım bozulmuştu. Şöyle bir şey var baştan belirteyim bilgisayarım yeterince eski fakat ekran kartını 2 yıl önce değiştirdim. Yeni bilgisayar alana kadar idare etmek istiyorum. Sorun şuydu normalde bir haftada 2-3 kez olacak şekilde bilgisayarım çalışmayı aniden durduruyordu ve "kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı
" gibisinden bir yazı çıkıyordu ve hata bilgilerini topladıktan sonra açılıyordu. Zamanla sıklaştı ve artık bilgisayarım kullanılmaz hale geldi. En son bilgisayarımı açmaya çalıştığımda "no Signal" yazısıyla karşılaşıyordum bilgisayarım açılmasına rağmen. Teknik servise götürdüm ve bilgisayarı aldığımda bilgisayara sadece format atıldığını ve içinin temizlendiğini fark ettim. Fakat bilgisayarımın BIOS pilinin bitmiş olduğunu söylememe rağmen saatim hala geri alınıyordu otomatik olarak. Sonuçtan rahatsızdım ki bilgisayarımı aldıktan bir hafta sonra bugün bilgisayarımda GTA 5 oynarken bir anda monitörüm kapandı ve yine "no Signal" yazısıyla karşılaştım. Ardından bilgisayarımı kapatıp yeniden açtım fakat bu sefer de bilgisayarım açılmasına rağmen bir süre sonra ekran glitchlendi ve o şekilde kaldı. Ardından bir daha kapatıp açtım son çare olarak ve bilgisayarım birkaç güncelleme ardından eski haline döndü. Ek olarak birkaç sorunum daha var bahsetmek isterim bilgisayarımda oyun oynarken ekran kartım hızla döndüğü için ısınmamasına rağmen fazla ses çıkartıyor. Ayrıca oynadığım oyunlarda eskiden olmuyordu fakat şu aralar FPS düşmesi yiyorum sık sık. Sizce bilgisayarımın ne sorunu var? Bilgisayarcımın mı hatası? Ne yapmalıyım? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum. İyi günler teşekkür ederim.
Sistem özelliklerim:
-Windows 10 işletim sistemi.
-RAM: 8 GB.
-Anakart H61H2-MV
-İşlemci Intel (r) Core (tm) ı7 - 3770 CPU @ 3. 40 GHz 3. 40 GHz 64 Bit.
-Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 730.
Oynadığım oyunlar:
-League of Legends.
-Tom Clancy's Rainbow Six: Siege.
- CS:GO
-Valorant
-GTA 5
Sistem özelliklerim:
-Windows 10 işletim sistemi.
-RAM: 8 GB.
-Anakart H61H2-MV
-İşlemci Intel (r) Core (tm) ı7 - 3770 CPU @ 3. 40 GHz 3. 40 GHz 64 Bit.
-Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 730.
Oynadığım oyunlar:
-League of Legends.
-Tom Clancy's Rainbow Six: Siege.
- CS:GO
-Valorant
-GTA 5
Son düzenleyen: Moderatör: