Hocam biz yaklaşık 4-5 senedir bu işle uğraşıyoruz. İlk arkadaş para kazanmadan haberi bile yoktu. Ben araştırdım öğrendim. Videoları o çekti para kazanmayı ben hallettim. Ama onun amacı para kazanmak değildi. Sloganı bütün kanallara tepki olarak bir kanal açmaktı. O yüzden herkes onu çok sevdi. O kadar sevdilerki sırf video çeksin diye oyun alıyorlar BF 4 ilk çıktığı gün alıp hediye ettiler. Oyuncularla çok samimi. 200bin abonesi var. Türkiyedeki en iyi oyun kanalları arasında. Aslında bundan öncede açtığımız kanallar vardı. Fakat müzik felan koyduğumuz için telif hakkına girdiği için kanalı kapatmak zorunda kaldık. Ayrıca o günde 50$ kazanmak için çok uğraştı Hergün bir adet video yüklemek zorunda. Ama kendisi çok çabuk büyüdü. Bunun farkındayız.

- - - Güncellendi - - -

Win 8.1 attır Murat Abiye.

Dedim ama sevmiyor kendileri

- - - Güncellendi - - -

Bu işi bende ileride düşünebilirim her oyunu ultrada oynayabileceğim bir bilgisayarım olduğunda.

O işler o kadar kolay değil hocam

- - - Güncellendi - - -

Keşke daha düşük bir anakart alıp da SSD alsaydınız.

SSD almayı hiç istemedi. Çünkü 1-2 sene beni idare etsin komple sağlam yeni sistem toplayacağım dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Murat iyidir, arada sırada vakit bulunca severek izliyoruz Technopat olarak selam söyle. Windows 7'den kurtulup Windows 8.1'e geçmesini söyle.

Bana da forumda adımı verme belki rahatsız olan vardır dediydi Windows 8.1 geçmek istemiyor hocam. Zor geliyormuş

Neyse artık konu kapansın. Amacının dışına çıkmaya başladı

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu kapanmadan sormak gerekirse o paranın artması abone sayısı, video izlenme sayısı gibi etkenler ile artıyor değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…