I7 3770 Sistem Upgrade

Çok para verdik. Biraz moralim bozuldu. %25 indirimle aldık ama 1350 - 1400 arası bir şey verdi arkadaş. GTX 770 alacaktık normalde ama sadece Zotac vardı bide fiyatı 1000TL civarındaydı.

- - - Güncellendi - - -

Hocam sen biraz geç kaldın :) Parça yeniledik sadece. Yeni sistem toplasa arkadaş, ben ona güzel bir sistem toplardım.

Evet çok masrafa girmişsiniz. Biraz daha dayanıp üstüne para ekleyerek baştan aşağı yenilerdiniz. Gerçi bunların üstüne katıp yine alınabilir gerçi... Fakat bana pahalı geldi. O ekran kartı 1000 TL oldur mu o kadar yahu ?

Amazondan sipariş edeydiniz yarı yarıya inerdi diye düşünüyorum. 1000 TL ile GTX 780 alınırdı amazondan. :)

Gerçi şu ana kadar siparişim olmadı ama forumda uzun süre takiplerim sonucu gümrük harici hiç bir sorun olmadığını gördüm. İlerde sistem toplarsam Amozon'dan sipariş etmeyi büyük oranda düşünürüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet çok masrafa girmişsiniz. Biraz daha dayanıp üstüne para ekleyerek baştan aşağı yenilerdiniz. Gerçi bunların üstüne katıp yine alınabilir gerçi... Fakat bana pahalı geldi. O ekran kartı 1000 TL oldur mu o kadar yahu ?

Amazondan sipariş edeydiniz yarı yarıya inerdi diye düşünüyorum. 1000 TL ile GTX 780 alınırdı amazondan. :)

Gerçi şu ana kadar siparişim olmadı ama forumda uzun süre takiplerim sonucu gümrük harici hiç bir sorun olmadığını gördüm. İlerde sistem toplarsam Amozon'dan sipariş etmeyi büyük oranda düşünürüm.

Yav bizim arkadaş çok aceleci davrandı. Ben aslında satalım yeni sistem toplayalım dedim ama kendisi youtube üzerinden çalışıyo. Her gün video yüklemesi lazım. Günde 50$ para kazanıyor. Zaten beni idare etsin ben komple yeni sistem alacağım dedi.

Yav bizim arkadaş çok aceleci davrandı. Ben aslında satalım yeni sistem toplayalım dedim ama kendisi youtube üzerinden çalışıyo. Her gün video yüklemesi lazım. Günde 50$ para kazanıyor. Zaten beni idare etsin ben komple yeni sistem alacağım dedi.

OyunLog , Aliveingames bu ikisinden biri mi ? Merak ettim arkadaşının youtube sayfasını.

Takip etmiyorum ama forumda duymuştum ismini. :) Bir ara konu açılmış konuşuluyordu. Yalnız ilerde ben zevkine oyun videosu çekip koymayı çok düşünüyorum. İş olarak değil zevkle yaparım. Günde 50$ gerçekten çok iyimiş. Bu iş üzerine bir plan yapıp video çekeceğim zaman hazırlıklı olayım bu kadar iyi getirisi varsa. Ben hala inanamıyorum ama 50$ gerçekten mi ? Söylediğim 2 sayfa paraya para demiyor o zaman. :D İnternet siteleri +1000 küsür video... Aliveingames daha profesyonel çalışıyor. Ekibi filan var. Bir nevi Technopat gibi ama oyun üzerine kurulu.

Son düzenleyen: Moderatör:
"K" ibareli bir işlemci alarak overclock yapabilirsiniz ayrıca ekran kartı GTX770 olmalı.
Konuyu okumadan Hızlı Cevap'tan direk cevap yazma. Adam parçaları aldığını söylüyor, sen öneri yapıyorsun. Şu sıralar mesaj sayısını arttırmak için mesaj yazanlar da iyice arttı ha.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı