i7 3770 Sisteme Hackintosh Kuramama Sorunu

Mertcan Ekmekci

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, birkaç kere denememe rağmen bir türlü elimdeki sisteme tam anlamıyla hackintosh kurmayı başaramadım. En fazla sistemi kuruyorum ama ekran kartı vb bunları hiçbir şekilde tanıtamıyorum tanıtsam bile sisteme restart attığımda PC açılmaz hale gelebiliyor ya da mac açılmıyor. Hep bir sorun yani anlıyacağınız. Sistem özelliklerim;

CPU
Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz 42 °C
Ivy Bridge 22nm Technology
RAM
8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24)
Motherboard
ASUSTeK COMPUTER INC. P8Z77-V LX (LGA1155) 28 °C
Graphics
273ELH (1920x1080@60Hz)
2047MB NVIDIA GeForce GTX 560 Ti (ASUStek Computer Inc) 38 °C
Storage
931GB Seagate ST1000DM003-9YN162 (SATA) 31 °C
Optical Drives
ASUS DRW-24B5ST

Acaba bana yardımcı olabilicek birileri var mı ya da istanbul içinde hackintosh kurmaktan iyi anlayan bir arkadaş varsa ücretli olarak ona kurulumu yaptırmak isterim. Şimdiden teşekkürler.

tamam arkadaşlar şimdi yeniden deniyeceğim güncel sierra imajı ile dual boot kurmayı win 10'lu sisteme rehberden bakarak.Umarım başarılı olabilirim bu sefer, takıldığım yada hata aldığım yerde yine burdan yazıcağım yardım edebilirseniz çok memnun olurum, teşekkürler.

arkadaşlar herşeyi kurabildim ekran kartıda dahil (sierra olarak) Birtek ses ile sistemi usb olmadan başlatma olayını yapamıyorum(istediğin işletim sistemini usb siz bilgisayar başlarken seçmek).Bunlar ne yapsam olmuyor (ses kext'ini atmama rağmen)nerede hata yapmış olabilirim? Ya da ne yapabilirim?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı