i7 3770 ve GTX 1070 Ti PUBG düşük FPS sorunu

slxsalih

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1070 Ti kart aldım ve anakarta taktım, driver güncelledim fakat PUBG'de FPS'im 30 ile 50 arası ayarlar düşük olmasına rağmen. Darboğaz olduğunu düşünüyorduk fakat araştırma sonucu kimse böyle bir problemin olmadığını işlemcinin yeterli olduğunu söylüyor fazlasıyla.
  • Anakart : H61H2-MV
  • Power : 850 W
  • İ7 3370 İşlemci
  • 8 GB RAM
FPS 50'yi geçmiyor. Ekran kartı kullanımına baktığımızda %50'yi geçmediğini görüyoruz.
Sizce problem neyden kaynaklı yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada darboğaz yok diyorsan o bilgisayarı hakeden birine ver dostum. Boşa kullanıyorsun sen o bilgisayarı ve ayrıca foruma girmeyi bile başarmışsın ayrıca gerçekten tebrikler :)

Burada darboğaz yok diyorsan o bilgisayarı hakeden birine ver dostum. Boşa kullanıyorsun sen o bilgisayarı ve ayrıca foruma girmeyi bile başarmışsın ayrıca gerçekten tebrikler :)

Peki kardeşim işlemciden darboğaz var ise nasıl bu işlemci ile 1070ti kullananlar video atıpda %99 kullanımı görebiliyor. Şu yüzden darboğaz var diyebiliceğin bir bilgi varmı ? Sebebini söylersen bizde onu değiştirelim.

Peki kardeşim işlemciden darboğaz var ise nasıl bu işlemci ile 1070ti kullananlar video atıpda %99 kullanımı görebiliyor. Şu yüzden darboğaz var diyebiliceğin bir bilgi varmı ? Sebebini söylersen bizde onu değiştirelim.
Bütün ayarları ultraya çek ve ekran ölçeğini 120ye çekersen bide cpu kullanmıını aktif et afterburnerdan görelim akla karayı

Full ultra yaptım herşey en üst düzey de resimleri atıyorum
Bütün ayarları ultraya çek ve ekran ölçeğini 120ye çekersen bide cpu kullanmıını aktif et afterburnerdan görelim akla karayı
afterburnerde bulamadım o işlemi hocam

Dosya Ekleri

• 123e1312312313e.jpg
    123e1312312313e.jpg
    472 KB · Görüntüleme: 138
  • 21312312312.jpg
    21312312312.jpg
    312,3 KB · Görüntüleme: 141
  • yeni2.jpg
    yeni2.jpg
    152,7 KB · Görüntüleme: 142
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı