İ7 3770 ve GTX 750 Ti sistemde CS:GO Donma Sorunu

Makaleler
6
Yer
İzmit
Daha fazla  
Arkadaşlar CS:GO eskiden böyle bir sorun olmuyordu şuan 10 dakika oynadıktan sonra oyun kitleniyor. Görev yöneticisini açıyorum. Oyuna girince oyuna devam edebiliyorum. Sorunun ne olduğunu bilen arkadaşlar yardımcı olur mu? Sistemim imzamda var, 1440×900 çözünürlükte kullanıyorum. Donma sorunu var, bilgisiyarda biraz performas düşüşü var.

@NorthernsKnight oyunda 55 dereceyi geçmedi. Normalde 34-35 derecelerde. GeForce Experience güncelledim ama güncelleme sonrası açılmamaya başladı nedeni ne olabilir? Normal Nvidia sürücüleri güncel. Bunlarda boştaki sıcaklık değerleri:
sıcaklıkboşta.PNG

@Recep Baltaş yardımcı olursanız sevinirim.

@NorthernsKnight oyunda 55 dereceyi geçmedi. Normalde 34-35 derecelerde. GeForce Experience güncelledim ama güncelleme sonrası açılmamaya başladı nedeni ne olabilir? Normal Nvidia sürücüleri güncel. Bunlarda boştaki sıcaklık değerleri:
Eki Görüntüle 90272

@Recep Baltaş yardımcı olursanız sevinirim.

Dostum asıl sorunun hakkinda pek bilgim yok ama GeForce Exp. sorunu senden kaynakli degil. Nvidianin Facebook sayfasinda butun yorumlarda ayni sorundan bahsediliyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı