i7-3770 ve GTX 970 Sistemin H1Z1'de Performans Düşüklüğü

steelgraphics

Kilopat
Daha fazla  
Adsız.jpg

i7 3770, 8GB RAM sisteme GTX 970 taktım. League of Legends, CS:GO, Overwatch gibi oyunlarda maksimum verimi alıyorum, GPU kullanımı Overwatch'ta %99 oluyor. Ancak H1Z1'de durum böyle değil. GPU ve CPU kullanımı %40'larda geziyor, biliyorum aranızdan darboğaz diyenler olacak ancak darboğaz söz konusu değil. Sizce ne yapmalıyım, ekran kart sürücüsünü silip yeniden mi yükleyeyim?

@Ahmet Yoğurtcuoğlu Yanlış bilgilendirme yapıyorsun, İ7 3770 hala çok güçlü bir model ve o karta darboğaz yapmaz. Eski olması güçsüz olacağı anlamına gelmez. O işlemci bugün piyasadaki İ5 modellerinden bile daha güçlü bir model. Sorun darboğaz değil kesinlikle.
H1Z1 sistem yoran bir oyun değil, oyunda donma, kasma olmuyorsa sorun yoktur. GPU her zaman %99 kullanım sunacak diye bir durum yok.

@BERWAR Sıkntı da o. FPS değerim herzaman 60 ın altında acaba ekran kartım ne zaman farkedecek bunu. Çünkü hep %40 larda çalışıyor. Driver silip yüklesem düzelir mi ? Bana driver silme programı önerir misiniz ? Veya başka bir öneriniz var mı ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı