i7 3770 ve R9 270X Sistemde Kilitlenme Sorunu

• Konuyu başlatan CanFakedead
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 720
C

CanFakedead

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar, ben CanFakedead. İmzamda yazılı sisteme sahibim ve bir sorunla karşı karşıyayım. Son zamanlarda olmaya başladı, 2 günde bir oluyor desem abartmış olmam. Çok nadiren masaüstünde normal bir şekilde ise oyunlarda aniden sistem kilitleniyor ve uzun süre güç tuşuna basıp kapatmadan geçmiyor. Bazen o anki animasyon donuyor 3 sn daha devam edip ekran tamamen donuyor. Bazende direk donuyor, hiçbir klavye fare vs. etkilemiyor. Bir yerde okumuştum, anakart arızalı olabilirmiş. Ben bir ara anakartı bacağımdan halıya düşürdüm, fazla sert düşmedi ama hasar almış olmasın anakart? Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Eğer hasar almışsa yeni anakart tavsiyenizi de bekliyorum. 200 TL'yi aşmasın size zahmet. Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler, iyi sosyaller.

• ASUS Radeon R9 270x TOP EDITION
  • Intel i7 3770 3.4 GHz
  • Tek Kanal 8GB 1333MHz RAM
  • ECS H612-MV Anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
CanFakedead, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…