i7 3770 ve RX 5700 XT için 600W PSU yeterli mi?

Bende nitro + modelini almayı düşünüyorum 2060super alırsam MSI armor düşünüyorum
Seninki çok güzel 2060s gigabyte ama fiyatıda tuzlu oyuzden onu almam zor
Anladım sen daha iyi bilirsin bütçe işini. Ben 3380 TL ye aldım sinerji bilgisayardan. Ayrıca önerilmiyor burada Saphire markası Ama ben şöyle söyleyeyim aramızda kalsın iki tane ekran kartım Sapphire idi bu kartlardan önce önce hiç sorun yaşamadım. :D

Bende nitro + modelini almayı düşünüyorum 2060super alırsam MSI armor düşünüyorum
Seninki çok güzel 2060s gigabyte ama fiyatıda tuzlu oyuzden onu almam zor

PSU ya şimdi para harcarsam ekran kartından kesicem yada monitörden oyuzden şuanlik almasam diyorum 600w yeterli oluyorsa ilerde alabilirim
Super alman gerek yok. Rtx 2060 al yeter.

Anladım sen daha iyi bilirsin bütçe işini. Ben 3380 TL ye aldım sinerji bilgisayardan. Ayrıca önerilmiyor burada Saphire markası Ama ben şöyle söyleyeyim aramızda kalsın iki tane ekran kartım Sapphire idi bu kartlardan önce önce hiç sorun yaşamadım. :D
Bro senin rx 5700 XT yaşadığın sorun neydi acaba

Valla bunla ilgili konum var uzun uzadıya yazmak istemiyorum dikkatli bakarsan :D. Ama bana kalırsa alma derim alacak bütçen varsa RX 5800'ü bekle. 5700 serisinden sonra çıkacak kartlar he sorunsuz hemde RTX ile gelecek umarım 😈😈.
Tamamdır bakarim bu yeni seri ne zaman cikicak tarih belli mi ben cuma günü Kara cuma indirimi ile alırım diyordum eğer yakın zamanda cikicaksa bekleyim
Bu arada amacım rdr2 ultra ayarlarda akıcı bir şekilde oynamak ve tabiki cyberpunkı 😂

Tamamdır bakarim bu yeni seri ne zaman cikicak tarih belli mi ben cuma günü Kara cuma indirimi ile alırım diyordum eğer yakın zamanda cikicaksa bekleyim
Bu arada amacım rdr2 ultra ayarlarda akıcı bir şekilde oynamak ve tabiki cyberpunkı 😂
Yok şuan 5700'lerin alt serileri gelecek ondan sonra tahminimce çıkarırlar diye düşünüyorum. Ne olursa olsun bir kart Ekran kartı için konuşuyorum, tak çalıştır değil ise marka gözetmesizin asla almam kullanmam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı